Kadeti Osijeka pobjedničkim pohodom kroz 26 prvenstvenih kola donijeli su u Gradski vrt prvi kadetski naslov prvaka nakon 29 godina!

Kadeti Osijeka pobijedili su Zadar rezultatom 5:1 i velikim slavljem zaključili natjecanje u Prvoj HNL za sezonu 2022/23.! Sve dvojbe oko naslova prvaka odlučene su još u prošlom kolu na gostovanju kod Slaven Belupa pa je utakmica protiv Zadra imala revijalan karakter. Ipak, po završetku iste Bijelo-plavi su iz ruku dopredsjednika HNS-a Ante Vučemilovića-Šimunovića i glavnog instruktora HNS-a Petra Krpana primili pehar i medalje za ovosezonski uspjeh.

Kadeti Osijeka pobjedničkim pohodom kroz 26 prvenstvenih kola donijeli su u Gradski vrt prvi kadetski naslov prvaka nakon 29 godina!

U posljednjoj ovosezonskoj utakmici trener Ante Bekavac dao je priliku i nekim igračima koji su do sada manje igrali, ali svejedno je trofejna sezona završena u velikom stilu uvjerljivom pobjedom. Anton Matković postigao je dva pogotka, po jednog su dodali Marko Tajs, Fran Peček i Gabriel Livić. Kadetska momčad Bijelo-plavih na kraju sezone imat će još samo jednu obavezu i to posebno slatku, a ona je uoči nedjeljne utakmice Osijeka i Dinama donijeti pehar prvaka pred tribine Gradskog vrta.

Sezonu su uspješno zaključili i pioniri Osijeka koji su golovima Mateja Gagulića i Dražena Jamana pobijedili Zadar rezultatom 2:1 i sezonu zaključili na 2. mjestu.