Stvorili smo neke prilike, ali protiv Dinama ih moraš i zabiti da bi okrenuo rezultat na svoju stranu, rekao je Tomas.

Stjepan Tomas nastavio je skupljati bodove otkako je sjeo na klupu Bijelo-plavih. Nakon pobjeda protiv Istre 1961 i Varaždina, u domaćem srazu s Dinamom morao se zadovoljiti bodom.

Prije svega čestitao bih dečkima na trudu, zalaganju i htijenju, na odličnoj partiji u fazi obrane. Ono što smo planirali to smo i ostvarili, nismo primili pogodak, dečki su to dobro kontrolirali u zadnjoj liniji. Nije bilo lako protiv suparnika kakav je Dinamo koji ima odlične individualce, ali stvorili smo neke prilike, pa protiv Dinama ih moraš zabiti da bi okrenuo rezultat na svoju stranu. Na žalost, to se nije dogodilo, ali mogu čestitati dečkima na zasluženom bodu, rekao je Stjepan Tomas.

Srce na terenu

Energija i zalaganje bili su na visokoj razini, a pratila ih je i sjajna podrška s tribina.

Sretan sam i zadovoljan što svi ostavljaju srce na terenu, što igrači koji uđu s klupe daju svoj doprinos. Mogu biti sretan i zadovoljan svime što smo napravili, vidi se da defanzivno napredujemo i da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji.

Rastemo iz utakmice u utakmicu

U sljedećem kolu Bijelo-plave očekuje gostovanje kod Hajduka.

Idemo u Split po bodove. Rastemo iz utakmice u utakmicu, imamo se pravo tome nadati, a naš krajnji cilj je Europa. Moramo se fokusirati na zadnje tri utakmice i težiti tome da ostvarimo maksimalan broj bodova.

Odlična podrška

Trener Tomas za kraj je pohvalio odličnu atmosferu u Gradskom vrtu koji je za ovu priliku imao rekordnu posjetu za ovu sezonu.

Hvala navijačima na odličnoj podršci. Momčad to treba, potrebna nam je navijačka podrška, to se protiv Dinama i vidjelo. Atmosfera je od prve do zadnje minute bila odlična i mislim da se s pravom možemo nadati da će tako biti i u nadolazećim utakmicama, zaključio je Stjepan Tomas.