Pogotkom protiv Zadra u zadnjem prvenstvenom kolu Jaman je došao do brojke od 16 golova čime je sezonu zaključio kao prvi strijelac lige zajedno s Tinom Bojadžijom iz Lokomotive.

Nakon nastupa u finalu Hrvatskog kupa pioniri Bijelo-plavih pobijedili su Zadar (2:1) u zadnjem kolu HNL-a i potvrdili osvajanje titule viceprvaka Hrvatske za ovaj uzrast. Pogotke za Osijek postigli su Matej Gagulić i Dražen Jaman koji je sezonu završio kao najbolji strijelac lige zajedno s Tinom Bojadžijom iz Lokomotive. Obojica su postigli po 16 golova ove sezone, a Jaman je svoju kvotu rasporedio na 13 utakmica kroz prvenstvo, pritom neke posebno značajne poput onog protiv Dinama u završnici sezone kojim su pioniri Osijeka napravili veliki korak prema konačnom drugom mjestu u HNL-u. Jamana je, u golgeterskom smislu, ove sezone odlično pratio i Matej Gagulić koji je sezonu završio s 11 golova, a momčad Mateja Žitnjaka sezonu je zaključila s trećim najboljim napadom lige.

Važno je istaknuti i da je odličan posao ove sezone odradila i obrana pionirske momčadi na čelu s vratarom Matejem Grahovcem koja je sezonu završila sa 16 primljenih golova kao druga najbolja obrana lige.