Za vikend (točnije u subotu) odigrat će se sve utakmice selekcija Škole nogometa.

I.HNL

U sklopu I.HNL ovog će vikenda samo Juniori odigrati utakmicu. Bijelo-plavi dočekat će momčad Intera iz Zaprešića. Juniori u zadnja dva kola imaju polovičan rezultat i stoga je važno ostvariti pobjedu u ovoj utakmici kojom bi se bijelo-plavi ponovno primaknuli vrhu prvenstvene ljestvice. Podsjetimo, Juniori su prvo slavili u Osijeku protiv Rijeka, zatim su prošli vikend izgubili u Zagrebu od Hrvatskog Dragovoljca. Utakmica se igra u subotu od 14 sati.

I.KLM

Kadeti II i Juniori II nakon uspješno odigranih utakmica i pobjeda protiv Višnjevca, ovaj vikend dočekuju momčad Đakovo Croatia. Obje naše momčadi su na vrhu prvenstvenih tablica i možemo ih smatrati favoritima u ovim utakmicama koje će se odigrati u subotu od 9 (Kadeti II) i 11 sati(Juniori II).

Istoj momčadi (Đakovo Croatia) u goste odlaze Mlađi Pioniri i Pioniri II koji su prošlog tjedna ostvarili polovične rezultate. Mlađi Pioniri bili su uspješni protiv Hajduka (P), dok su Pioniri II remizirali s istom momčadi. Utakmica u Đakovu prilika je Mlađim Pionirima da nastave pobjednički niz, dok će Pionirima II ova utakmica dobro doći da se vrate na pobjedničke staze. Utakmice se igraju u subotu od 9:45 (Ml.Pioniri) i 11 sati (Pioniri II).

Večernje utakmice u subotu odigrat će Početnici i Početnici II koji će dočekati Valpovo. Mini bijelo-plavi svojim rezultatima pokazuju kako su najkvalitetniji u svom uzrastu stoga preporuka je svima da dođu i daju podršku našim najmlađim igračima. Utakmice se igraju od 18 (Početnici) i 19 sati (Početnici II).

U nastavku teksta možete pročitati sažete najave utakmica.

I.HNL
Subota
Juniori vs Inter Z. 14 sati
I.KLM
Subota
Kadeti II vs Đakovo C. 9 sati
Juniori II vs Đakovo C. 11 sati
Đakovo C. vs Ml.Pioniri 9:45 sati
Đakovo C. vs Pioniri II 11 sati
Početnici vs Valpovo 18 sati
Početnici II vs Valpovo 19 sati