Željeli smo pobjedu više od suparnika, tako se nametnuli od prve minute i mirno priveli utakmicu kraju, kaže Stjepan Tomas.

Nogometaši Osijeka ostvarili su uvjerljivu pobjedu na Šubićevcu kod Šibenika i ispisali najbolju najavu za samu završnicu prvenstva i sraz s Rijekom u kojem će tražiti potvrdu trećeg mjesta.

Čestitam prije svega momčadi, dečki su odradili lavovski dio posla. Utakmicu smo pripremili jako dobro, kvalitetno smo i počeli jer smo znali kako Šibenik igra. Visoko smo ih pritisnuli, pogodak iz treće minute je dao još više samopouzdanja pa u nastavku sve potvrdili, rekao je trener Stjepan Tomas.

Nametnuli se od prve minute

Bez obzira na želju, motiv i borbenost domaćina Tomasova momčad je uspjela zaustaviti sve njihove pokušaje.

Šibenik je tražio zadnju slamku spasa, tri boda su im bila jako važna, ali u ovakvim utakmicama, koje su praktički finale, u kojima se suparnik grčevito bori za ostanak, taj ulazak je ključan. Željeli smo pobjedu više od suparnika, tako se nametnuli od prve minute i mirno priveli utakmicu kraju.

Koncentrirano protiv Rijeke

Izražena pobjeda koja je Bijelo-plave stavila u poziciju da sami odlučuju o svojoj sudbini ujedno je i najbolja pozivnica za ono što slijedi u 36. kolu na oproštaju od Gradskog vrta.

Ovim putem bih pozvao sve navijače Osijeka da ovaj posljednji put u Gradski vrt dođu u što većem broju, s naše strane napravit ćemo sve da ih razveselimo. Protiv Rijeke ćemo sigurno ući maksimalno koncentrirano i na najbolji mogući način tražiti put do zadnje pobjede u Gradskom vrtu, zaključio je Tomas.