Bijelo-plavi juniori u uzbudljivom finalu turnira na Zlatiboru poraženi su od Partizana rezultatom 3:2.

Juniori Osijeka, igrači rođeni 2005. godine i mlađi, osvojili su drugo mjesto na međunarodnom turniru Soccerbet Kup prijateljstva koji je održan na Zlatiboru. U finalnom ogledu igrači trenera Ivana Lajtmana poraženi su od Partizana rezultatom 3:2. Bijelo-plavi juniori odigrali su borbenu utakmicu, u pravom svjetlu predstavili osječku školu nogometa, ali ostali bez malo snage da bi uzeli najsjajnije odlične. U uzbudljivom finalu poveli su 1:0 pogotkom Solića u 23. minuti, nakon preokreta Partizana izjednačili na 2:2 preko Lugarića u 65., ali četiri minute kasnije primili su i treći pogodak poslije kojeg se više nisu uspjeli dohvatiti zlato.

Ipak, dojam koji su ostavili bio je više nego zapažen, nakon uvodnog poraza od Crvene zvezde (0:3), pobijedili su Slobodu iz Tuzle rezultatom 2:0 golovima Lugarića i Zahirovića, u pobjedi protiv Šibenika od 2:0 u četvrtfinalu strijelci su bili Solić i Prekodravac, dok je u polufinalnom ogledu protiv Crvene zvezde čovjek odluke bio Lugarić kao jedini strijelac u pobjedi 1:0.

Za Osijek su nastupili: Adriano Ugrešić, Šimun Begović, Elmir Beširović, Noa Petrović, Petar Ivančan, Dominik Solić, Matej Lugarić, Luka Barić, Amar Zahirović, Filip Marić, Roko Hosi, Fran Svraka, Antonio Perić, Marin Prekodravac, Andriano Balić i Mateo Marković. Stručni stožer činili su glavni trener Ivan Lajtman, pomoćni trener Ronald Grnja, kondicijska trenerica Nina Grebenar, trener vratara Zvjezdan Vibovec i fizioterapeutkinja Vanja Trbojević.