Bijelo-plave selekcije imale su uspješan vikend.

Kadeti II u subotu su ujutro nastavili svoj niz pobjeda i još jednom potvrdili da su najkvalitetniji u prvenstvu. Gost bijelo-plavima bila je Đakovo Croatia koja se također nalazi pri vrhu prvenstvene ljestvice. Momčad iz Đakova pružala je dobar otpor bijelo-plavima sve do 72.minute kada Osijek dolazi u prednost od 1:0. Strijelac tog pogotka bio je Borna Brekalo. Nakon tog prvog pogotka gosti kao da su pali te su vrlo brzo primili i još jedan pogodak koji je ujedno bio i posljednji do kraja utakmice. Za 2:0 zabio je Adam Benić.

Pioniri II u nedjelju su gostovali kod Đakovo Croatiae gdje su tražili svoju pobjedu kako bi se održali pri vodećem dvojcu prvenstva. Momčad Danijela Bogdana odigrala je dobru utakmicu u kojoj je imperativ pobjede bio dosta velik. Jedini i pobjedonosni pogodak za bijelo-plave postigao je Boris Galušić u 24.minuti utakmice. Pioniri II s ova nova tri boda nalaze se na trećem mjestu prvenstvene ljestvice s 19 osvojenih bodova.

Osim prvenstvenih odigrale su se i dvije prijateljske utakmice. Mlađi Pioniri II su u srijedu (28.10.) odigrali utakmicu s Akademijom Krpan&Babić i slavili rezultatom 1:3. Strijelci za bijelo-plave bili su Mikolčić s dva pogotka i Budiša. Jučer (utorak, 3.11.) su Mlađi Pioniri II odigrali utakmicu s NK Jedinstvom iz Donjeg Miholjca i slavili s 4:0. Pogotke su postigli Mikolčić i Matković te je još dva pogotka zabio Korov.

U nastavku teksta možete pročitati sažeto o utakmicama.

Subota
Kadeti II vs Đakovo Croatia 2:0
(Brekalo, Benić)
Juniori II vs Đakovo Croatia 4:0
(Žaper 2, Begić, Marin)
Đakovo Croatia vs Ml.Pioniri 0:9
(Ajduković 3, Šimičić, Mendeš, Gradinac, Polić, Conjar, Najbauer)
Đakovo Croatia vs Pioniri II 0:1
(Galušić)
Početnici vs Valpovka
(Budiša 3, Barić 3, Matković 2, Petrović 2, Živković)
Početnici II vs Valpovka
(Živković 5, Grgić 2, Begović, Barić, Majdenić)

Prijateljske
Akademija Krpan&Babić vs Mlađi Pioniri II 1:3
(Mikolčić 2, Budiša)
Mlađi Pioniri II vs Jedinstvo 4:0
(Korov 2, Mikolčić, Matković)