SHABAB AL AHLI - OSIJEK 0:2

90' + 2 utakmica je završena zasluženom pobjedom naše momčadi u generalci prije skorašnjeg početka HNL-a.

90' velika prilika za novi pogodak Osijeka! Fućak je projurio lijevom stranom i potom idealno ubacio za Špoljarića koji sa 8-9 metara pogađa suparničkog igrača ispred vratiju...

78' igra se sada, ipak, nešto "razvodnila" uslijed brojnih izmjena na obje strane.

68' umjesto sasvim konkretnog Lovrića ušao je Špoljarića.

66' zapaženog Cartabia zamijenio je Juma.

64' na klupu Jugović, Fiolić, Caktaš i Bukvić, a igri su Brlek, Nejašmić, Hiroš i Fućak.

60' Ganiev nije loše pucao iz slobodnog udarca, no zamalo je prebacio gredu.

55' krasan pogodak grčkog stopera za povećanje vodstva! Lovrić je odlično izveo slobodni udarac iskosa s lijeve strane, naciljao je Evangeloua u kaznenom prostoru, a ovaj je vrlo lijepim trzajem glave loptu neobranjivo s desetak metara poslao u mrežu nemoćnog Alija.

55' GOL 0:2 - EVANGELOU

51'. puno je promjena u protivničkim redovima, pa su sada na terenu: Ali, Salmin, Soares, Walid, Ganiev, Cartabia, Alnaqbi, Tariq, Mobarak, Goncalves i Dabbur.

48' najbolji igrač Shababa, Argentinac Cartabia je opet dobro izveo "slobodnjak", lopta je zakačila nekoga od naših igrača i pogodila vanjski dio lijeve vratnice.

46' počelo je drugo poluvrijeme uz jednu promjenu kod Bijelo-plavih. U svlačionici je ostao Omerović, ušao je Gržan. To znači da igramo u sastavu: Malenica, Gržan, Barišić, Evangelou, Drambaiev, Jugović, Fiolić, Caktaš, Bukvić, Lovrić i Mierez.

45 + 2 kraj prvog poluvremena u kojem je Osijek ostvario rezultatsku prednost.

45' + 1 u posljednjim sekundama nova prigoda za Osječane. Lovrić je centrirao iz kornera, prvo je glavom na lopti bio Barišić, potom stiže i do Miereza, ali na kraju ipak završava pokraj vratiju.

43' Cartabia je snažno šutirao iz slobodnog udarca sa 18 metara, lopta se odbila od "živog zida" i završila u korneru.

40' zbog ozljede izlazi Gustavo Oliveira, u igri je Soares.

37' De Oliveira je s lijevog krila ušao u kazneni prostor, otvorio mu se prostor za udarac, međutim, uklizao je Barišić i otklonio veću opasnost.

33' Sada je Lovrić pokukšao iz "slobodnjaka" s 25 metara i prebacio vrata.

28' Lovrić je ubacio iz kuta, pucao je Evangelou i poslao loptu metar pokraj desne vratnice.

24' lijepa prilika za povećanje našeg vodstva. Mierez je asistirao utrčalom Caktašu u šesnaestercu, no Marzooq je omeo Miju pri udarcu, što je bilo dovoljno da lopta ne završi u mreži.

22' ozlijedio se Bralić, pa će na njegovu stopersku poziciju Grk Evangelou.

16' Osijek je došao u vodstvo! Lovrić je primio loptu od Caktaša na lijevoj strani, uspio je prevariti Hikela na rubu kaznenog prostora i onda je s 15 metara vrlo precizno pogodio suprotni, lijevi kut uz samu vratnicu.

16' GOL 0:1 - LOVRIĆ

15' Zeleni su zaprijetili nakon ubačaja iz kuta, lijepo je iz voleja pucao Albdwawi, ali nije naciljao okvir vratiju.

9' prvi se na udarac odlučio Lovrić pucavši sa 17 metara, lopta odlazi pokraj desne vratnice.

1' utakmica je upravo započela.

Sudit će Saša Ranisević iz Sremske Mitrovice.

Za Shabab Al Ahli startaju: Naser, Marzooq, Suhil, Cartabia, Alghassani, Da Silva, Ali Albdwawi, Khamis, Oliveira, Hikel i Yuri Cesar.

Bijelo-plavi će utakmicu započeti u sastavu: Malenica, Omerović, Barišić, Bralić, Drambaiev, Jugović, Fiolić, Caktaš, Bukvić, Lovrić i Mierez.

Osijek za protivnika ima prvaka Ujedinjenih Arapskih Emirata koju inače s klupe odnedavno vodi srpski stručnjak Marko Nikolić.

Pozdrav iz Stare Pazove, iz kampa Fudbalskog saveza Srbije! Utakmica je trebala početi u 17,30, ali je zbog velike vrućine početak pomaknut za 18 sati.