Budući da je škola nogometa NK Osijek uvijek izbacivala odlične igrače i ostvarivala kvalitetne rezultate ciljevi su vrlo visoko postavljeni, kaže trener juniora Tomislav Radotić.

Juniorska momčad Osijeka, za čijim je kormilom od početka ove sezone Tomislav Radotić, u subotu 12. kolovoza u 10 sati ulazi u novu sezonu domaćim ogledom protiv Cibalije. Bit će to prva službena utakmica koju će neka od momčadi škole nogometa Bijelo-plavih odigrati u novom trening kampu, ali i prva stanica na početku prvenstva od kojeg juniori Osijeka imaju velika očekivanja. Prije svega na planu afirmacije mladih igrača koji će nastaviti kucati na vrata prve momčadi, a takvih pojedinaca je mnogo, a ona i rezultatski zbog uloga kojeg nosi prvo mjesto.

Budući da je škola nogometa NK Osijek uvijek izbacivala odlične igrače i ostvarivala kvalitetne rezultate ciljevi su vrlo visoko postavljeni, pogotovo na planu razvoja mladih igrača, a onda da će sve popratiti i rezultat. Imamo zajednički cilj, natjecateljski segment je usko povezan s razvojem mladih igrača, kaže Tomislav Radotić koji je nakon druge momčadi Osijeka i Cibalije, sada preuzeo juniorsku generaciju u kojoj ima mnogo zanimljivih igrača.

Natjecateljsku komponentu naglasio je i kapetan Luka Barić.

Ići ćemo iz utakmice u utakmicu, u svakoj tražiti pobjedu i loviti prvo mjesto. Prošle sezone smo ušli u ligu s većinom igrača ulaznog godišta i mislim da će nam to iskustvo pomoći. U godinu dana se može puno toga naučiti i steći iskustva da bismo ove sezone kao stariji izgurali ovu ligu, rekao je Luka Barić.