Nadzorni odbor i stručni stožer odlučili su prihvatiti zahtjev igrača za prekidom suradnje, a sutra pada odluka i o Matasu.

Nogometni klub Osijek sporazumno je, na zahtjev igrača, raskinuo profesionalni ugovor s Mariom Maslaćem koji je u Gradski vrt stigao u ljeto ove godine. U trenerskom mandatu Dražena Beseka, vojvođanski je stoper igrao standardno, potom su uslijedili obiteljski problemi koji su ga znali nerijetko odvojiti od treninga i obveza u Klubu, a dolaskom Zorana Zekića za novog kormilara Maslač se nije uspio nametnuti za mjesto u momčadi, što je opet stvar i procjena stručnog stožera kada je izbor prvotimaca u pitanju.

Zekić je sa svojim suradnicima zaključio da Maslać nije u najozbiljnijim kombinacijama i time dao zeleno svjetlo klupskoj Upravi za raskidanje ugovora, što je Nadzorni odbor i potvrdio. Kada je riječ o Nikoli Matasu, koji bi također želio raskinuti suradnju s bijelo-plavima, odluka je odgođena za sutrašnji dan, a realno je očekivati isti epilog kao i u slučaju Maslać.