Tri pogotka postigao je Amar Zahirović, dva Marin Prekodravac, dok su po jednom strijelci bili Ante Barišić i Anton Matković.

Juniori Osijeka pobijedili su Slaven Belupo s čak 7:1 u trećem kolu HNL-a i uvodni tjedan novog prvenstva zaključili sa stopostotnim učinkom. Nakon Cibalije i Varaždina stradali su i Farmaceuti protiv kojih je momčad Tomislava Radotića već do poluvremena odradila najveći dio posla i riješila mnoge dileme po pitanju pobjednika.

Trebalo je pola sata da se probije gostujući blok, a onda su unutar deset minuta najprije Amar Zahirović, pa potom Marin Prekodravac s dva pogotka usmjerili utakmicu na mlin Bijelo-plavih i osigurali komotnih 3:0 na poluvremenu. U nastavak utakmice se ušlo sa smanjenjem zaostatka gostuju, strijelac je bio kapetan Ivan Matejaš (48’), no nikakve primisli o iznenađenju nije bilo. Baš naprotiv, u 58. minuti Ante Barišić je pogodio za 4:1, u 62. je Amar Zahirović bio strijelac za 5:1, dok je za 6:1 pogodio Anton Matković koji je tako upisao svoj prvijenac u juniorskoj konkurenciji. Točku na “i” sedmim pogotkom Bijelo-plavih i svojim trećim na utakmici, stavio je Amar Zahirović u 88. minuti.

Nakon nepotpunog 3. kola juniori Osijeka nalaze se na diobi prvog mjesta s čak 14 postignutih i 2 primljena pogotka. U idućem kolu 26. kolovoza Bijelo-plavi će ponovo biti domaćini i to Mladosti iz Ždralova.