Juniori su poraženi od Mladosti, kadeti pobijedili Lučko s kojim su pioniri remizirali.

Zaustavljen je niz juniora nakon tri uzastopne pobjede, Bijelo-plave je zaustavila Mladost iz Ždralova koja je na pomoćnom terenu novog trening kampa porazila Osijek rezultatom 1:2. Već u 9. minuti Marin Krešić je doveo goste u vodstvo, u 46. je Orsi Ageja pogodio za 0:2, a nadu momčadi Tomislava Radotića vratio je tek Anton Matković u 65. minuti. Ipak, nedovoljno za izbjeći prvi ovosezonski poraz. U idućem kolu juniori Osijeka gostuju kod Sesveta.

I dok su juniori prekinuli pobjednički niz, kadeti su ga nastavili, momčad Mateja Žitnjaka, nakon početne pobjede protiv Sesveta, slavila je na gostovanju kod Lučkog rezultatom 2:1 i nakon drugog kola zadržala maksimalni učinak. Domaćin je poveo u 4. minuti pogotkom Vilima Šekete, ali samo četiri minute kasnije Filip Drga je izjednačio na 1:1, a Armando Šainović u 57. minuti iz kaznenog udarca postavio konačnih 2:1 za Bijelo-plave.

Pioniri Osijeka na gostovanju kod vršnjaka iz Lučkog odigrali su bez golova 0:0 i u idućem kolu protiv Varaždina već u srijedu tražit će prvu ovosezonsku pobjedu.