Osijeku želim puno sreće u nastavku prvenstva i u budućnosti, bit ću najvjerniji navijač, rekao je Josip Špoljarić.

Josip Špoljarić novi je igrač mađarskog prvoligaša ZTE s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor. Špoljarić odlazi iz Osijeka nakon gotovo 20-godina, nakon što je prošao sve mlađe selekcije i dogurao do prve momčadi za koju je upisao 76 nastupa uz devet postignutih pogodaka. Špoljarić je do sada već dolazio na posudbe u ZTE, Istru 1961, Dugopolje i Santarcangelu.

Nakon 20 godina odlazim iz svog kluba iz kojeg nosim samo lijepe uspomene. Uživao sam u svakom trenutku noseći Osijekov dres, kako onda kada sam kao mali dječak samo sanjao da ću postati profesionalac kluba kojeg nosim u srcu, tako i kada sam taj san ostvario nastupajući za prvu momčad. Osijeku želim puno sreće u nastavku prvenstva i u budućnosti, bit ću najvjerniji navijač, a ja se profesionalno okrećem novim izazovima. Idem u meni znanu sredinu kojoj ću, nadam se i vjerujem, svojim golovima pomoći da ostvarim svoje ciljeve, rekao je Josip Špoljarić.

Realizirati potencijal

Na doprinosu NK Osijeku Josipu je zahvalio i sportski direktor Ivica Kulešević.

Ja sam bio taj koji je Josipa doveo u Osijek sa sedam godina. Drago mi je što je kroz školu nogometa došao u seniorsku momčad i postao profesionalac našeg kluba. Josip je igrač iznimnog talenta koji iz nekog razloga još nije realizirao sav svoj potencijal i nadamo se da će u novom klubu to napraviti. Želim mu puno sreće u nastavku karijeru, rekao je Kulešević.

NK Osijek želi Josipu Špoljariću puno sreće u nastavku karijere.