Pioniri su prvu prvenstvenu pobjedu ostvarili trijumfom protiv Varaždina rezultatom 1:0, dok su kadeti sa 4:0 porazili Varaždin.

Pioniri Bijelo-plavih ostvarili su prvu ovosezonsku pobjedu u HNL-u domaćim trijumfom protiv Varaždina rezultatom 1:0. Nakon poraza od Sesveta i remija protiv Lučkog pioniri Osijeka ostvarili su minimalnu, ali jako vrijednu pobjedu na svom putu nogometnog odrastanja. Ključni trenutak utakmice dogodio se u 38. minuti kada je Nemanja Kolarević postigao jedini pogodak na utakmici za veliko slavlje i pobjedničku pjesmu Bijelo-plavih.

Kadeti tri od tri

Uspješni u srazu s Varaždincima bili su i naši kadeti koji su ostvarili pobjedu s uvjerljivih 4:0. Bijelo-plavi su dugo lomili i na kraju uspješno slomili suparnika u završnici utakmice. U 43. minuti strijelac je bio Fran Majdenić, na 2:0 u 70. minuti povisio je Andrej Mićić, dok su u završnici Roko Hosi u 84. i Fran Majdenić svojim drugim pogotkom postavili konačnih 4:0. Kadetima je ovo treća pobjeda u tri početna kola, a savršeni niz pokušat će nastaviti u nedjelju kada, zajedno s pionirima, gostuju kod Solina.