Proteklog su tjedna i vikenda utakmice KLM-a odigrale i selekcije našeg prvoligaša.

Kao što je naznačeno i u naslovu teksta, ovo kolo I.KLM obilježile su utakmice s Marsonijom. Juniori II, Kadeti II, Pioniri II i Mlađi Pioniri sastali su se s klubom iz Slavonskog Broda. Juniori II i Kadeti II identičnim su rezultatima slavili protiv „Brođana“ i time zadržali, odnosno učvrstili vodeće pozicije na prvenstvenim tablicama. Rezultat obje utakmice bio je 3:1 za Osijek. Pogotke za Juniore II postigli su Plazonja, Kasač i Vincetić, dok su za Kadete II precizni bili Barišić, Ciprić i Vladić.

Nažalost, Pioniri II i Mlađi Pioniri nisu nastavili pozitivan niz u utakmicama s „Marsom“. Pioniri II odigrali su neodlučeno 1:1, a jedini pogodak za bijelo-plave postigao je Peđa Marodi u 31. minuti. Mlađi Pioniri poraženi su u Slavonskom Brodu minimalnim rezultatom 1:0. Pioniri II nalaze se na trećem mjestu tablice jednako kao i Mlađi Pioniri.

Pored toga, odigrana je i prijateljska utakmice između Ml.Pioniri II i Akademije Krpan&Babić. Bijelo-plavi su odnijeli tijesnu pobjedu u ovoj uzbudljivoj utakmici. Konačni rezultat utakmice bio je 3:2, a strijelci za Osijek bili su Sabo, Krivić i Milić.

U nastavku teksta možete pročitati sažeto o svim utakmicama.

Srijeda
Početnici vs Radnik 5:0
(Maras 2, Petrović, Kučinac, Matković)

Subota
Kadeti II vs Marsonia 3:1
(Barišić, Ciprić, Vladić)
Juniori II vs Marsonia 3:1
(Plazonja, Kasač, Vincetić)
Početnici vs NAŠK 7:0
(Budiša 3, Barić 2, Čolić 2)
Početnici II vs NAŠK 4:0
(Živković 3, Grgić)
Nedjelja
Marsonia vs Ml.Pioniri 1:0
Marsonia vs Pioniri II 1:1
(Marodi)

Prijateljska utakmica – četvrtak
Ml.Pioniri II vs Akademija Krpan&Babić 3:2
(Sabo, Krivić, Milić)