Pioniri su pobijedili Solin rezultatom 3:1, dok su juniori s minimalnih 1:0 bili bolji od Sesveta.

Pioniri Osijeka slavili su na gostovanju kod Solina, igrači Ante Bekavca preokrenuli su vodstvo domaćina i na Opus Arenu se vratili s pobjedom 3:1. Domaćin je poveo u 2. minuti pogotkom Renata Spajića, u 33. je Karlo Janjić poravnao rezultat za Bijelo-plave, pa u nastavku Mateo Sabo (43’) i Jakov Dedić (70’) postavili konačnih 3:1. Nakon četiri kola pioniri Osijeka nalaze se na sedmom mjestu sa sedam bodova, tri manje od vodećih Gorice i Hajduka.

Kadeti Bijelo-plavih s gostovanja uz Jadro vraćaju se s jednim bodom. Momčad Mateja Žitnjaka odigrala je utakmicu bez golova što im je bilo dovoljno za zadržavanje prvog mjesta na ljestvici s deset osvojenih bodova u četiri kola. U idućem kolu, 10. rujna, pioniri i kadeti Osijeka dočekuju Rijeku.

Povratak pobjedama, nakon domaćeg poraza od Mladosti Ždralovi, imali su juniori Osijeka koji su slavili na teškom gostovanju kod Sesveta. Ključni trenutak utakmice dogodio se već u 2. minuti kada je Miloš Jovičić pogodio mrežu domaćina i postavio, pokazalo se, konačni rezultat (1:0). Nakon 5. kola juniori Osijeka nalaze se na 3. mjestu s 12 osvojenih bodova, tri manje od vodeće Lokomotive. U idućem kolu momčad Tomislava Radotića bit će domaćin Šibeniku.