Kadeti su bili uspješniji od vršnjaka iz Rijeke rezultatom 2:1, dok su pioniri pobijedili 3:2.

Dok su seniori i juniori odmarali po pitanju natjecateljskih obaveza, kadeti i pioniri Osijeka ostvarili su maksimalan učinak u svojim utakmicama Prve NL.

Kadeti Bijelo-plavih nastavili su uspješan niz i u prvom ovosezonskom derbiju pobijedili Rijeku rezultatom 2:1. Već u 4. minuti za momčad Mateja Žitnjaka pogodio je Dražen Jaman, gosti su izjednačili u 18. minuti preko Luke Halilovića, a onda je u 61. minuti Ivan Barić pogodio za konačnih 2:1 i veliko slavlje naše momčadi koja je nakon pet kola vodeća u HNL-u u svom uzrastu. Bijelo-plavi imaju četiri pobjede i remi te su vodeći s bodom više od Lokomotive i Hajduka.

Dedić dvaput

Do novog trijumfa stigli su i pioniri Osijeka, koje vodi Ante Bekavac, a koji su s 3:2 bili bolji od vršnjaka iz Rijeke. Poveli su gosti pogotkom Adriana Schweitzera u 34. minuti, no Bijelo-plavi su u nastavku podigli razinu igre i između 42. i 66. minute s tri pogotka režirali preokret. Najprije je u Karlo Tomašević poravnao na 1:1, a onda je Jakov Dedić u 60. i 66. minuti pogodio za 3:1. Poraz gostiju u trećoj minuti nadoknade tek je ublažio Neo Žakula.

U sljedećem kolu pioniri i kadeti Osijeka gostuju kod Gorice (16.9., 17 i 18.45 sati), a natjecanju se nakon reprezentativne stanke vraćaju i juniori koji će biti domaćini Šibeniku (16.9., 10 sati).