Strijelac pogotka za Osijek svjestan je da naša momčad na Rujevici nikako nije izgledala dobro.

Najslabiju utakmicu ove sezone odigrao je Osijek na riječkoj Rujevici. To je bila zajednička konstatacija svih u redovima Bijelo-plavih koji su čestitali suparniku na odličnoj igri i osvojenim bodovima.

Svakako je zaslužena pobjeda Rijeke. Nismo dobro ušli u utakmicu, stvarno je to bilo loše poluvrijeme, ali opet smo ušli s 0:0 u nastavak susreta. Međutim, genijalni potez Pjace na samom početku drugog dijela za 1:0 i onda nam je to slomilo i samopouzdanje. Svakako se na Rujevici u ovoj atmosferi se mora ući puno bezobraznije i više se boriti, to nam je nedostajalo, izjavio je Petar Pušić koji je u ovom dvoboju postigao svoj prvijenac u dresu NK Osijek.

Prvijenac je bio slaba utjeha

Ipak, taj pogodak u finišu susreta malo je značio Osječanima u ovome derbiju u kojem smo, nažalost, ostali daleko od svoje razine.

Ne znači mi puno, iako je lijepo probiti led i zabiti prvi gol u novom klubu. No, nije to isto kao u slučaju kada zabiješ, a momčad ti pobijedi. Nema nam druge nego u idućem kolu pobijediti Varaždin. Morat ćemo totalno drugačije ući u taj susret pred našom publikom. Kod kuće smo jaki i vjerujem da ćemo osvojiti sva tri boda.