Nije bilo dovoljno energije, dovoljno agresivnosti, svega onoga što smo pripremali jer smo očekivali ovakvu Rijeku, rekao je Stjepan Tomas.

Stjepan Tomas nije mogao sakriti nezadovoljstvo ishodom slabog izdanja na Rujevici.

Bili smo slabi, jako slabi. Prije svega čestitam Rijeci koja je odigrala odličnu utakmicu. Mi smo loše ušli u utakmicu, nije bilo dovoljno energije, dovoljno agresivnosti, svega onoga što smo pripremali jer smo očekivali ovakvu Rijeku. Trebali smo dobivati duele na sredini terena, a ako to ne radiš protiv ovakve Rijeke nemaš što tražiti, rekao je Tomas.

Idući dani bit će prilika za analizu što je pošlo po zlu protiv Rijeke.

Loš ulazak u utakmicu, umor reprezentativaca koji su bili iscrpljeni i umorni od puta što se i osjetilo. Nismo imali raspoloženih igrača prema naprijed što se osjetilo, izuzev nekoliko pokušaja u prvom poluvremenu, sve ostalo je bilo slabo. Zadnjih desetak minuta smo živnuli, da smo bili prisebniji možda smo mogli i uzeti bod.

Već u petak Bijelo-plavi imaju priliku za popravni ispit protiv Varaždina na Opus Areni.

Moramo se resetirati, dobro analizirati utakmicu, pripremiti se što bolje… Nismo imali Caktaša koji je u odličnoj formi i zabija golove, to se osjetilo, a protiv Varaždina se nadam povratku u kolotečinu, da ćemo biti pravi i bez dvojbe ćemo tražiti pobjedu, zaključio je Tomas.