Juniroi ostvarili uvjerljivu (3:0) pobjedu protiv Šibenika, remi (1:1) pionira i poraz (1:3) kadeta u Velikoj Gorici.

Juniori Osijeka, pod vodstvom trenera Tomislava Radotića, nastavili su nizati uspješne rezultate i u 6. kolu Prve NL s 3:0 su pobijedili Šibenik. Iako bez nekih igrača koji su bili priključeni prvoj momčadi, poput vratara Jana Hlapčića ili prvog strijelca Marina Prekodravca, Bijelo-plavi su se lako obračunali s gostima sa Šubićevca i niti u jednom trenutku trijumf nije bio upitan. U 16. minuti strijelac je bio Dominik Babić, dok je u nastavku sve dvojbe oko pobjednika dvama golovima otklonio Fran Svraka (58., 82.). Juniori Osijeka nakon 6. kola drže drugo mjesto s tri boda manje od vodeće Lokomotive. U idućem kolu Bijelo-plavi gostuju u Rijeci.

Prvi poraz

Razloga za zadovoljstvo nisu imali kadeti Osijeka koji su s 3:1 poraženi od Gorice. Domaćin je poveo s dva pogotka Luke Vrzića (38., 53.), u 78. minuti za 3:0 pogodio je Tin Bojadžija, a Fran Peček je u 80. minuti postigao utješni pogodak za Bijelo-plave. Kadetima Bijelo-plavih ovo je bio prvi ovosezonski poraz.

Veliki bod

Bod iz Velike Gorice na Opus Arenu su donijeli pioniri Osijeka koji su remizirali 1:1. Poveli su Bijelo-plavi pogotkom Jakova Dedića (12.), u 29. je izjednačeni Maro Radujković i postavio, pokazat će se, konačni rezultat utakmice. Za pionire Osijeka ovo je bio odličan rezultat na zahtjevnom gostovanju budući da je Gorica aktualno kolo dočekala na vrhu HNL poretka. Nakon nepotpunog šestog kola pioniri Osijeka nalaze se na trećem mjestu s 11 osvojenih bodova. U idućem kolu kadeti i pioniri Bijelo-plavih bit će domaćini Zadru.