Luka je odigrao svoju prvu službenu utakmicu za NK Osijek i to od početka do kraja dvoboja.

Prvi službeni nastup za NK Osijek u Kutjevu je imao Luka Zebec. Odigrao je svih 90 minuta i sudjelovao u sigurnoj pobjedi nad Zelenima. Prije svega smo mu čestitali na uspješnom debiju.

Hvala na čestitkama. Kup nikada nije lagan, protivnici su uvijek agresivni na početku utakmice, daju sve od sebe. Tako je bilo i danas, prvi smo primili taj nespretni pogodak, no stalnim smo napadima uspjeli do kraja poluvremena preokrenuti rezultat. Nakon toga je ipak sve bilo puno lakše, stvarali smo jako puno šansi, pogodili tri-četiri vratnice, a njihovi vratari su obranili puno teških udaraca, izjavio je Zebec.

I u Koprivnici po pobjedu

Najvažnije je bilo izbjeći neke veće probleme na terenu, što se tiče krajnjeg rezultata. Doduše, imao je domaćin još jednu pravu šansu kod rezultata 1:1, ali se praktički cijelo vrijeme igralo pred njihovim vratima, tako da nije bilo upitno tko će u osminu finala.

Ne bismo si dopustili drukčiji scenarij. Puno je bilo prilika, njihovi vratari su odradili odličan posao na čemu im čestitam, kao i svojim suigračima koji su pošteno odigrali utakmicu. Sada ćemo i u Koprivnici svakako ići na pobjedu. Odlična smo momčad, možda nam rezultati u posljednjih par kola nisu bili dobri, međutim, vjerujem u ovu ekipu i znam da možemo do pobjede.