Odigrane su utakmice 1/16 Kupa Hrvatske. 

U utorak su Kup utakmicu odigrali pioniri Marsonije i Osijeka. Bijelo-plavi su uvjerljivo prošli prepreku u Slavonskom Brodu. Utakmica je bila riješena već u prvom poluvremenu kada su za osječane golove postigli Mihael Kuprešak, Toni Vinogradac i Mislav Dogan. U drugom su poluvremenu bijelo-plavi još dva puta zatresli mrežu domaćina. Prvo je Marko Kos u 43.minuti donio Osijeku prednost od 0:4, a zatim se za kraj među strijelce još jednom upisao Mihale Kuprešak pogotkom u 66. minuti za 0:5 i veliku pobjedu Osijeka.

Kadeti su u srijedu gostovali u Županji gdje su igrali Kup utakmicu protiv Graničara. Prvih pola sata utakmice bilo je izjednačeno, doslovno. Osijek je poveo u 21. minuti pogotkom Ivana Jakića, da bi samo četiri minute kasnije domaćini izjednačili preko Marka Filipovića. Nakon toga bijelo-plavi ubacuju u brzinu više i tu je krenula serija pogodaka nakon koje domaćinima više nije bilo povratka. Ivan Ikić postiže dva zgoditka u devet minuta (31. i 40.min) za povećanje vodstva na 1:3. U 45. minuti zgoditak postiže i kapetan bijelo-plavih Filip Lišnić, rezultat je 1:4. Konačnih 1:5 postavio je Hrvoje Crnčan u 79. minuti utakmice.

Juniori su jučer iznenađujuće izgubili u čudnoj utakmici protiv Slavije u Pleternici. Osječani su bili favoriti, ali Kup je uvijek natjecanje puno iznenađenja. Gosti su bili bolji, imali prednost od 0:2, strijelci Domagoj Žigri (26.min.) i Bruno Brlić (70.min), ali susret nisu uspjeli mirno privesti kraju. Domaćini su prvo smanjili rezultat u 77. minuti preko Darija Starčevića, a zatim šokirali bijelo-plave pogotkom u 89.minuti susreta za 2:2. Strijelac za Slaviju bio je Roberto Marčinović. Nakno regularnog dijela susreta krenulo se na izvođenje jedanaesteraca u kojima su na žalost uspješniji bili domaćini iz Pleternice. Konačan rezultat bio je 6:4 za Slaviju.

U nastavku teksta pročitajte sažeto o utakmicama

Utorak – 17.11.
Marsonia vs Pioniri 0:5
(Kuprešak 2, Kos, Dogan, Vinogradac)

Srijeda – 18.11.
Graničar vs Kadeti 1:5
(Ikić 2, Jakić, Lišnić, Crnčan)

Utorak – 24.11.
Slavija vs Juniori 6:4 – 11m (2:2)
(Žigri, Brlić)