Juniori su s 3:1 pobijedili Rudeš, kadeti s 3:0 Lokomotivu, dok su pioniri poraženi od Lokosa rezultatom 2:1.

Nakon uspješno apsolviranih obaveza u Hrvatskom kupu, juniori, kadeti i pioniri Osijeka vratili su se prvenstvenim nastupima. Juniorska momčad koju vodi trener Tomislav Radotić u 11. kolu slavila je na gostovanju kod Rudeša. Već do poluvremena Bijelo-plavi su usmjerili utakmicu željenim tijekom. U 27. minuti Dominik Babić je pogodio za 0:1, u 42. Miloš Jovičić postavio 0:2 pa u 86. Anton Matković potvrdio pobjedu pogotkom za 0:3. U trećoj minuti sudačke nadoknade Luka Popović je pogodio za domaćina i konačnih 1:3. Nakon 11. kola juniori Osijeka nalaze se na trećem mjestu s tri boda manje od vodećeg Dinama. U idućem kolu naši juniori dočekuju Istru 1961.

Mićić joker s klupe

Razloga za zadovoljstvo imali su i kadeti Osijeka koji su s 3:0 pobijedili Lokomotivu. Čvrste goste načeo je Ivan Barić pogotkom u 20. minuti, a sve dvojbe oko pobjednika riješio je Andrej Mićić, joker s klupe trenera Mateja Žitnjaka. Mićić je u igru ušao u 60. minuti pa tri minute kasnije pogodio za 2:0, a onda u 78. minuti postavio i konačnih 3:0. Nakon 11. kola kadeti Osijeka nalaze se na petom mjestu s devet bodova manje i utakmicom manje od vodećeg Dinama.

Preokret Lokosa

Pioniri Osijeka minimalno su poraženi u ogledu s Lokomotivom 1:2. Iako su poveli pogotkom Petra Turića, igrači Ante Bekavca posustali su u drugom poluvremenu kada su Borna Špigelski i Tomislav Drobac s dva brza pogotka početkom nastavka preokrenuli rezultat. Nakon 11. kola pioniri Osijeka nalaze se na 10. mjestu s devet bodova manje od vodećeg Hajduka. U idućem kolu pioniri i kadeti dočekuju Dinamo.