Naš je 17-godišnji reprezentativac protiv Dinama postigao svoj prvijenac u HNL-u.

Baš je prava šteta što u Maksimiru nismo uspjeli ostati neporaženi. Igrom smo zaslužili više, to uopće nije dvojbeno, kao i šansama koje je naša momčad stvorila u derbiju s Dinamom. Nažalost, primili smo drugi gol u 90. minuti i to nam se prečesto ponavlja ove sezone, da u samome finišu ostajemo bez bodova. Mladom Antonu Matkoviću smo čestitali na prvijencu u HNL-u s kojim smo bili nadomak barem remiju u ovoj utakmici…

Hvala na čestitkama za gol koji sam postigao. Šteta što nije bio dovoljan za bolji rezultat od ovoga. Ipak, za mene je velika čast zabiti prvijenac Dinamu u Maksimiru. Sada ovo što prije trebamo zaboraviti i okrenuti se novoj utakmici s Rijekom koja nam dolazi idućeg vikenda, rekao je 17-godišnji napadač Osijeka.

Pušić mi je savršeno asistirao

Teško je prisjetiti da su Osječani ikada ranije imali ovoliko zrelih šansi u Maksimiru kao ove subote, međutim, ipak je domaćin uspio pobijediti.

A ne možemo imati stotinu šansi na utakmici. Zato ih trebamo iskoristiti barem dvije, tri kada ih ovoliko stvorimo. Morali bismo biti mirniji u završnici, ali što je tu je. Što se moga pogotka tiče, Pušić mi je dao savršenu loptu. Vidio sam sam me gleda cijelo vrijeme, pa sam „napadao“ dubinu. Vidio sam da je vratar napustio šesnaesterac, a bilo je dosta prostora da ga zaobiđem i pobjegnem i Theophileu koji je bio u blizini. Htio bih se na kraju zahvaliti treneru što vjeruje u mene i u druge mlade igrače i daje nam pravu priliku. Meni je ovo treća utakmica, osjetim njegovo povjerenje i hvala mu na tome.