Imali smo na 1:1 dvije, tri situacije u kojima smo morali bolje reagirati, a na kraju nismo ni pucali i onda se dogodi to što se dogodi, kaže Zoran Zekić.

Zoran Zekić, trener Osijeka, podijelio je svoje dojmove nakon poraza na Maksimiru.

Utakmica je bila dosta dobra, s naše strane malo hrabrija nego do sada. Promašili smo veliki broj prilika, u prvom poluvremenu tri stopostotne. Na poluvremenu smo imali dogovor kako igrati, rekao sam i igračima da ćemo ići po pobjedu ako postignemo izjednačujući pogodak. Imali smo na 1:1 dvije, tri situacije u kojima smo morali bolje reagirati, a na kraju nismo ni pucali i onda se dogodi to što se dogodi. Jako mi je žao, ali jednostavno takva nam je trenutna situacija, moramo se boriti do kraja, nema kukanja jer nas za pet dana čeka nova utakmica, istaknuo je Zekić.

Matković i Prekodravac

Odličnom utakmicom i premijernim pogotkom istaknuo se Anton Matković.

Čestitam mu na tome, pamtit će taj pogodak cijeli život. I Prekodravac je odlično ušao u utakmicu, to su detalji kojima se moramo radovati, ali volio bih i da se radujemo detaljima igrača koji bi trebali biti nosioci igre. Treba nam njihov impuls, zato i jesu tu, nije nikako dobro da ovi mladi moraju preuzeti glavnu rolu. Na kraju nije bitno koliko imaš godina ni kako se zoveš, samo možeš li ili ne možeš po pitanju htijenja, trke i kvalitete.

Dobra igra impuls više

Bijelo-plavima u subotu od 15 sati na Opus Areni slijedi sraz s Rijekom.

Sada nam je svaka utakmica jako bitna, naravno da imamo i određeni pritisak. Nadam se da će nam dobra igra i dobri detalji dati impuls više, da ćemo biti još hrabriji, još kombinatorniji i još kompaktniji. Idemo se pripremiti na najbolji način i uz pomoć navijača, zajedničkim snagama, ovo izvući, zaključio je Zoran Zekić.