Bijelo-plavi su prvu zimsku provjeru riješili u svoju korist svladavši Zrinski Osječko 1664 s 3:1.

Osijek je u svojoj prvoj zimskoj provjeri pobijedio Zrinski Osječko 1664 s 3:1. Vodeća momčad Prve lige je povela jako lijepim golom Unušića, a potom su za Bijelo-plave redom zabijali Baković, Pušić i Jurišić. Zanimljivo je istaknuti kako su sva četiri pogotka postignuta u drugom poluvremenu.

Uvijek je rezultat bitan i on me danas zadovoljava, ali puno drugih stvari ipak ne iako smo igrali u kombiniranom sastavu s punom mladih igrača, a neke prvotimce danas nismo koristili. Prije odlaska na pripreme ćemo odraditi još jedan trening, no već sada mi je jasno da u Novigradu ne trebamo gubiti vrijeme na ono što već otprije znamo nego se odrediti prema onome što i s kojim igračima želimo sprovesti na terenu, prokomentirao je Zoran Zekić nakon ogleda s Jurjevčanima. 

Neki su odradili jači trening

U sastavu ovaj puta nije bilo Malenice, Jugovića, Nejašmića, Caktaša, Miereza, Hiroša, Garmasha,  Branštetera i Fućka te dakako operiranog vratara Barešića.

Većina njih je imala dosta intenzivan trening na dan utakmice, u četvrtak će to biti još i zahtjevnije, a na utakmici s pojedincima naprosto nismo htjeli ništa riskirati jer nije ni vrijeme za to, posebno za one koji su nam se nešto kasnije priključili. U Istri ćemo se od petka više posvetiti radu na taktičkim detaljima i naravno utakmicama koje nas tamo očekuju.