Šimun Mikolčić je danas 20-godišnjak, a svakako mu je želja izboriti se za što bolji status među Zekićevim izabranicima.

Baš smo zaredali s rođendanima ovih dana. Nedjelja je u znaku Šimuna Mikolčića koji je rođen 21. siječnja 2004. i danas mu je punih 20. Sretno, dakako, našem Šimi i neka ga prate samo lijepe stvari kroz nogometnu karijeru i život općenito! Ove zime se među Bijelo-plave vratio s posudbe u Širokom Brijegu, odradio je pripreme u Istri i sada je najviše toga upravo na njemu samome. Dokazivati se iz dana u dan, pokazati svoj neupitni potencijal, vjerovati u sebe i nadati se što boljem statusu.

Debi je imao protiv Istre

Riječ o dobro „potkovanom“ veznjaku koji je u Gradski vrt došao iz vinkovačke Cibalije još 2017. godine, a inače je nogomet počeo igrati u rodnoj Županji, u redovima tamošnjeg Graničara. Prošao je naše mlađe kategorije, brzo navijestio da bi jednog dana mogao biti među prvotimcima i nitko nije iznenađen što i sada ima tu privilegiju. Bio je vrlo zapažen tijekom jednogodišnje posudbe u Cibaliji, sada je, pak, odlučan izboriti se za što bolji status među Zekićevim izabranicima. Do sada je u HNL-u odigrao samo minutu-dvije i to u svibnju 2021., kada ga je Bjelica simbolično uveo u igru protiv Istre na domaćem terenu.