Vratar Bijelo-plavih se ljutio zbog olako primljenog gola, ali i pohvalio Miereza koji nam je donio bod.

Kapetansku vrpcu ponovno je od početka utakmice ponio naš vratar Marko Malenica. Svladan je jednom, no i Lučić je na drugoj strani morao po loptu koja mu je odsjela u mreži, tako da je dugo očekivan dvoboj okončan ishodom koji nikoga nije previše usrećio.

Nisam i ne mogu biti sasvim zadovoljan. Mislim da smo bili nešto bolja momčad i da smo trebali pobijediti. Primili smo gol stvarno naivno iz prekida do kojega nije ni smjelo doći. Osvojili smo loptu i odmah je izgubili pred svojim šesnaestercem. I onda se tu nakon centaršuta iz slobodnog udarca, iz nekakvog odbijanca dogoditi da ga primimo. Moramo takve stvari drugačije i pametnije rješavati. No, kažem, zadovoljan sam kako smo odigrali utakmicu i po meni smo zaslužili sva tri boda, istaknuo je Malenica.

„Mierezu svaka čast!“

Svojim devetim golom ove sezone u HNL-u, bod nam je donio odlični Mierez koji je matirao suparničkog vratara nakon dobrog udarca Lovrića. Na kraju je, u sudačkoj nadoknadi vremena, Ramon imao još jednu izglednu priliku i za pobjedu, ali je tada pucao u čuvara mreže Bijelih.

Na svu sreću imamo Ramona koji je odigrao još jednu fenomenalnu utakmicu. Ne samo zbog toga što je opet zabio gol, nego to koliko on pretrči i za koliko se lopti izbori i vrati u obranu, o tome ne treba više ni trošiti riječi. Svi sve znamo, spasio nam je taj jedan bod. Stvarno, svaka mu čast.

Tribine su bile gotovo sasvim ispunjene, a Malenica je pohvalio ambijent i navijanje.

Prekrasna je bila atmosfera kojoj smo svi svjedočili, veliko hvala svim navijačima koji su nas došli podržati danas i vjerujem da ih nismo razočarali. No, žao mi je što nismo pobijedili. Očekuje se od nas da u sljedećoj utakmici to učinimo, pa nam je cilj osvojiti bodove u gostima kod Istre.