Pioniri i kadeti nisu imali problema s vršnjacima iz Solina na domaćem terenu, dok su juniori preokrenuli rezultat protiv Varaždina.

U sve tri prvenstvene utakmice mlađih kategorija u Prvoj ligi naše su momčadi ostvarile pobjedu. Pioniri i kadeti igrali su protiv Solina u kampu Škole nogometa na Opus Areni dok su juniori ugostili Varaždin. U pionirskom dvoboju Osijek se pokazao kao neupitno kvalitetnija momčad od svojih gostiju, što je potvrdio i krajnji rezultat od 3:0. Dva je pogotka postigao Dedić, po jedan u svakom poluvremenu, a gostujuću mrežu zatresao je i Vinogradac. Vodeća Gorica ima 39 bodova, slijedi Hajduk s bodom zaostatka dok je Osijek na petoj poziciji s 31 bodom. Naša kadetska momčad bila je još uvjerljivija i slavila sa 6:1. Majdenić je bio dvostruki strijelac u prvih dvadesetak minuta, a kada su sredinom prvog dijela gosti ostali bez isključenog igrača zbog dva žuta kartona, bilo je samo pitanje koliko će se još puta zatresti mreža Solinjana. Na 3:0 povisio je Šainović, nakon njega je zabio Jaman, a nakon što je protivnik uspio smanjiti rezultat, posao su dovršili Barić i ponovno Jaman svojim drugim golom. Dinamo je na čelu ljestvice sa 47 bodova, drugoplasirani Hajduk ima 38 dok su Bijelo-plavi treći s 36 bodova.

Do pobjede s igračem manje

Najteži su posao imali juniori. U 33. minuti utakmice gubili su s dva gola razlike jer su Varaždinci znali iskoristiti pogreške osječke obrane i zabiti prvo iz kaznenog udarca, a potom i nakon poklonjene lopte pred našim vratima. Do odlaska na odmor spretni je Živković smanjio na 1:2, a čim je počelo drugo poluvrijeme Zahirović je u gužvi dobro reagirao i Osijek je stigao do izjednačenja. U 65. minuti Vrbanac je zaradio izravan crveni karton, međutim, Radotićeva je momčad s igračem manje uspjela doći po preokreta pogotkom Mikolčića deset minuta prije kraja. I u ovoj je konkurenciji Dinamo u vodstvu s 39 bodova, Hajduk ima 38, slijedi Lokomotiva s 36, a naši su dečki na četvrtom mjestu s 35 bodova.