Domagoj je istaknuo zadovoljstvo remijem, ističući kako nam sada slijedi i najvažnija utakmica dosadašnjeg dijela sezone.

Lokomotiva je bila nadomak pobjedi u utakmici bez nekih posebnih prilika, no u samome finišu vidljivo je igranje rukom domaćeg nogometaša i njihov strijelca Smakaja sankcionirano kaznenim udarcem nakon što je sudac Erceg to dodatno išao provjeriti nakon konzultacija s kolegama iz VAR sobe. Mierez je bio vrlo siguran u toj situaciji kada nije lako zadržati mirnoću i pogodio za konačnih 1:1.

Dobar je i bod jer smo ipak gubili do posljednjih minuta. Idemo uvijek na pobjedu, ali kada ga zabiješ za izjednačenje u sudačkoj nadoknadi, moraš biti zadovoljan i ovakvim ishodom. Okrećemo se odmah kup-utakmici u utorak, trenutno najvažnijoj u sezoni, nadam se da ćemo tada biti bolji. U prvih dvadesetak minuta nije baš bilo neke igre, više se lopta nabijala naprijed i onda spletom okolnosti primimo glupi gol. Tako se dogodilo i morali smo ići dalje tražiti put do pozitivnog rezultata. Mislim da je čak bio i jedanaesterac nad Ramonom u završnici prvog poluvremena, ali nije dosuđen. U drugom poluvremenu smo više počeli igrati, pa je to izgledalo malo bolje i što je najvažnije zabili smo za taj jedan bod, rekao je naš mladi prvotimac Domagoj Bukvić.

„Znao sam da će ga Ramon zabiti“

Praktički su Bijelo-plavi utakmicu završili s tri klasična centarfora, tražeći put do izjednačenja i srećom su u tomu i uspjeli.

Definitivno smo sve morali baciti na napad, a trener je tražio da više kroz igru dolazimo pred njihova vrata, u zadnju trećinu, da bismo onda nekim centaršutevima tražili Miereza i Almasija za koje znamo da su dobri u skoku. Kazneni udarac je bio neupitan, a znao sam da će ga Ramon zabiti. Veliki je radnik, puno nam znači i drago mi je da je opet strijelac. U utorak nas čeka iznimno važna utakmica, opet na dosta teškom terenu. Dat ćemo sve od sebe, navijači će nas opet podržati i nadam se najboljem.