Maksimalno učinkovit vikend imali su mlađi uzrasti u utakmicama juniora, kadeta i pionira.

Juniori su u sklopu 20. kola Prve nogometne lige mladeži na Opus areni dočekali momčad iz Sesveta i na kraju slavili rezultatom 2:1. Oba su gola u prvome poluvremenu postigli naši povremeni prvotimci, Dominik Babić u 12. minuti i Filip Živković u 25. Momčad Tomislava Radotića igrala je čvrsto i borbeno te su pred kraj prvoga poluvremena ostali s igračem manje, izravnim crvenim kartonom Antonija Mladinovića. Gosti su iskoristili priliku za gol u sudačkoj nadoknadi drugoga poluvremena, ali su na kraju tri boda ostala u Osijeku. Nakon ovoga kola Bijelo-plavi su četvrti na tablici s 39 bodova. U vodstvu je Dinamo, a slijede Lokomotiva i Hajduk.

Šainović i Barić dvostruki strijelci

Uspješni su bili i kadeti u gostima kod Zadra gdje su ukupno četiri puta zatresli mrežu svoga domaćina. Susret je započeo golom protivnika u 9. minuti, no Osijek nije čekao dugo te je izjednačio pogotkom Armanda Šainovića u 14. minuti koji je bio strijelac i za naše vodstvo u 33. minuti. Zadar je nešto ranije ostao s igračem manje te uspio prvo poluvrijeme završiti rezultatom 2:2 pogotkom u 39. minuti. Na kraju je uvjerljivu pobjedu od 4:2 Osijeku donio Ivan Barić golovima u 62. i 87. minuti. Tako je Osijek ostao na trećem mjestu prvenstvene ljestvice s jednakim brojem bodova kao i drugoplasirani Hajduk, dok se na samome vrhu pozicionirao Dinamo. 

Pioniri također slavili u Zadru

Mladi igrači Ante Bekavca utakmicu su protiv vršnjaka iz Zadra riješili u prvome poluvremenu golovima Mateja Miličića u 3. i Endija Vinogradca u 21. minuti. Osječani su sačuvali čistu mrežu i tako susret završili konačnim rezultatom 0:2, ne dopustivši domaćinu nikakvo iznenađenje. Nakon 11. kola pioniri Osijeka nalaze se na petom mjestu sa sedam bodova manje od vodeće Gorice.