Pobjednici su u svojim kategorijama bili igrači godišta 2011. i 2013.

Sport centar Međugorje ugostio je više od 20 klubova na Međunarodnom nogometnom turniru za mlađe uzraste „Međugorje Kup 2024“. Mladi nogometaši Osijeka pokazali su visoku učinkovitost i pripremljenost, što su na kraju potvrdili i dobri rezultati. Kategorija 2011. godište, predvođena trenerom Draženom Vidovićem, osvojila je prvo mjesto pobijedivši u finalu Župu Dubrovačku rezultatom 1:0, a najboljim igračem proglašen je naš Franko Vidović. Pobjednički trofej osvojili su i izabranici Andreja Burila u 2013. godištu i to završnom pobjedom nad zadarskim Arbanasima od 3:1. Najistaknutiji pojedinci bili su najbolji igrač turnira Matej Galir te najuspješniji vratar Ivano Penić.

Uspješne i kategorije 2012. i 2015.

Drugo mjesto ovaj puta osvojila je kategorija 2012. godište trenera Danijela Bogdana, gdje su u zanimljivom finalu izgubili od vršnjaka iz sarajevskog Željezničara rezultatom 1:2. Jedini pogodak za Osijek postigao je Ezra Žigić, inače i prvi strijelac u ovome uzrastu. U završnom dvoboju zaigrala je i momčad 2015. godišta pod vodstvom Zdenka Kurtovića. Protiv FK Zlatna lopta iz Podgorice na kraju su raspucavali „penale“ i završilo je rezultatom 4:6. Osječani su turnir okončali kao drugoplasirani u ovome uzrastu dok se kao najbolji strijelac iskazao Niklas Jukić, a priznanje je dobio i vratar Jona Mejdanac.

Rapsodija golova protiv Zrinjskog

Zanimljivo je bilo na utakmici za treće mjesto kategorije 2016. godište trenera Tonija Kačunića, s ukupno 11 golova u tom susretu. Osijek je postigao pet pogodaka dok su protivnici iz HŠK Zrinjski (Mostar)  zabili gol više i slavili s konačnih 6:5 te tako Bijelo-plave ostavili na četvrtoj poziciji. Svoje su natjecanje u četvrtfinalu završili igrači Maria Mijatovića koji vodi 2014. godište, izgubivši od sarajevske Sparte minimalnim rezultatom 0:1. Inače, na putu za Međugorje pridružio nam se i naš prijateljski klub NK Vardarac iz istoimenog baranjskog mjesta s njihovom kategorijom 2012. godište.