Mladi nogometaši Osijeka s Hajdukom igraju četvrtfinalnu utakmicu Kupa Hrvatske.

Kadeti NK Osijek ove će srijede, 13. ožujka, odigrati četvrtfinalnu utakmicu Kupa Hrvatske, u kojoj će gostovati kod Hajduka na Poljudu. Igra se samo jedan susret i nema uzvrata, tako da će pobjednik izboriti plasman u polufinale.

Idemo na pobjedu! Već smo ih jednom uspjeli dobiti na Poljudu u prvenstvu rezultatom 2:1 i tada smo stvarno odigrali jako dobro. To će sada biti potrebno preslikati i na ovu kup-utakmicu. U odličnoj smo formi i puni samopouzdanja, a što se izostanaka tiče: u momčadi neće biti Frana Pečeka i Andočija Bendeguza. Atmosfera je odlična, ostali smo ovdje nakon utakmice protiv Zadra, uz dva odrađena treninga u Dugopolju. U glavi smo se već pripremili za Hajduk i jedva čekamo, kako ja, tako i svi naši dečki, da utakmice  počne, rekao je Matej Žitnjak, trener naše kadetske momčadi.

Juniori ipak ne putuju u Zagreb

Juniori su također u srijedu trebali igrati susret četvrt-završnice i to protiv Lokomotive u Zagrebu. Međutim, domaćin je tražio odgodu zbog lošeg stanja svoga travnjaka na Kajzerici, uslijed kišnog vremena koje je ovih dana vladalo u glavnom gradu. Moguće je da će ovaj dvoboj biti odigran idućega tjedna, o čemu će konačnu odluku donijeti povjerenik za natjecanje. Što se tiče pionira, Osijek će u četvrtfinalu Kupa biti domaćini Mladosti (Ždralovi), a taj će ogled biti upriličen 24. ožujka na našoj Opus Areni i to zbog reprezentativnih obveza tijekom ovoga i sljedećega tjedna.