Radotićevi učenici će bez brojnih reprezentativaca nastojati biti bolji od vršnjaka iz Lokomotive.

Na red je došla odgođena četvrtfinalna utakmica Kupa Hrvatske za mladež u kategoriji juniora u kojoj naša momčad gostuje kod Lokomotive u Zagrebu. Igrat će se na stadionu Kajzerica ove subote od 14 sati, a izvjesno je kako Osječane očekuje teška zadaća na gostujućem terenu, posebno jer će ovaj puta zaigrati bez većeg broja mladih hrvatskih reprezentativaca.

Da, nemamo sve igrače na raspolaganju. Izostat će Matković, Živković, Babić, Vrbanac, Zahirović i vratar Hlapčić. Vjerujem da i bez njih možemo kvalitetno odgovoriti izazovu koji nas očekuje jer imamo dovoljno kvalitetnih igrača među kojima je sve više i onih iz 2007. godišta. Siguran sam da ćemo odigrati dobro, vjerujući u prolaz. Utakmice s Lokomotivom su često u rezultatskom egalu i znaju baš nijanse odlučivati. Moglo bi opet biti „tvrdo“, ali svjesni smo klupskog rejtinga i koga predstavljamo, tako da ćemo svi učiniti za pobjedu, poručio je trener Tomislav Radotić.

Optimisti su i njegovi izabranici koji željno iščekuju subotnji dvoboj. Kapetan Fran Svraka je uoči puta za Zagreb istaknuo:

Slažem se da je izostanak brojnih reprezentativaca određeni hendikep za nas, ali i ja vjerujem u sve one koji su nam trenutno u kadru. Sve su to igrači NK Osijek, ovdje su zato jer ih je netko s razlogom selektirao, tako da sam optimist. Znamo da svaki puta moramo pružiti svoj maksimum, tako je i sada. Morat ćemo biti strpljivi i sve na terenu raditi da bismo izborili prolaz po kojega idemo.