Četvrtfinale pionirskog Kupa Hrvatske igra se na Opus Areni ove nedjelje s početkom u 16 sati.

Nakon što su juniori jučer izborili plasman u polufinale, danas će svoju četvrtfinalnu utakmicu Kupa Hrvatske odigrati i pioniri Nogometnog kluba Osijek. U goste im dolaze vršnjaci iz momčadi Mladost Ždralovi, a susret na pomoćnom terenu Opus Arene počinje u 16 sati. Bijelo-plavi svakako imaju za cilj pobijediti u ovom susretu, ne samo zbog  toga što su domaćini, nego i zbog činjenice da su već osvajali ovaj trofej i da ih i rejting obvezuje  da i ove godine pokušaju doći do samoga kraja spomenutog natjecanja.

Svaki puta nastojimo što bolje odraditi utakmicu i ponoviti ono što radimo na treninzima. U drugom dijelu sezone igramo jako kvalitetno, a za ovaj dvoboj smo se vrlo ozbiljno pripremali jer nam dolazi nakon stanke i želimo nastaviti tamo gdje smo stali u prvenstvu. Protivnik nam je dobro poznat, respektiramo ih jer imaju više pojedinaca koji svakome mogu napraviti „nered“. No, više će toga, pretpostavljam, ipak ovisiti o nama. Želimo se nametnuti svojim ritmom i doći do nove pobjede, istaknuo je trener Ante Bekavac.

Svi igrači su veliki optimisti

Optimisti su i njegovi mladi izabranici koji su tijekom drugog dijela sezone pokazali odličnu formu što se može vidjeti i na rezultatima u državnom prvenstvu.

Mladost je dobra, ali mi smo puni samopouzdanja. Trebamo i ovaj puta odigrati najbolje što možemo i svi vjerujemo kako će to biti dovoljno za polufinale. Atmosfera nam je sjajna i to nam također daje veliku snagu. Mislim da smo favoriti i sada je na nama da to i opravdamo na terenu, poručio je Mateo Sabo.