S visokih 4:0 učenici Ante Bekavca bili su bolji od Mladosti iz Ždralova

U utakmici bez ikakve rezultatske neizvjesnosti, pioniri NK Osijek opravdali su ulogu favorita protiv Mladosti iz Ždralova. Susret četvrt-završnice Kupa Hrvatske, odigran na pomoćnom terenu Opus Arene, završio je sigurnom pobjedom učenika Ante Bekavca koji su slavili s 4:0. Po dva pogotka vidjeli smo u oba poluvremena, a ovaj je dvoboj protekao u potpunoj dominaciji Bijelo-plavih. Već u sedmoj minuti, Marković je doveo našu momčad u vodstvo da bi svega pet minuta kasnije Dedić povisio na 2:0. Odnos snaga na terenu nije se promijenio niti u nastavku. Kapetan Sabo svladao je gostujućeg vratara u 50. minuti, a konačan ishod ove utakmice svojim drugim pogotkom postavio je Dedić u 55. minuti.

Na vrijeme postigli pogotke

Trener osječkih pionira pohvalio je svoje učenike koji ovoga proljeća zaista igraju odlično.

Zadovoljni smo s utakmicom, sve ono što smo planirali dečki su sproveli na terenu zato je izvedba bila na vrhunskom nivou pa tako krajnji rezultat. Jako smo sretni zbog toga, nastavljamo još jedan pozitivan niz koji smo započeli u ovome dijelu polusezone i veselimo se nadolazećim utakmicama, rekao je Bekavac.

Svi u bijelo-plavim redovima dali su svoj doprinos u ovoj pobjedi pa tako i veznjak Nemanja Kolarević.

Očekivao sam da će ipak biti malo teža utakmica, međutim, vrlo brzo smo došli u vodstvo, zatim postigli i drugi gol pa je sve kasnije išlo u dobrome pravcu. Drago mi je da u ovoj polusezoni igramo tako dobro i uspješno te vjerujem da ćemo nastaviti u tom stilu.