Standardni osječki lijevi bočni vjeruje kako će Osijek u petak u Koprivnici biti rezultatski uspješan.

Nakon prvenstvene stanke, nastavlja se borba za bodove. Bijelo-plavi ovoga petka, 29. ožujka, gostuju kod Slaven Belupa u Koprivnici gdje će nastojati nakon dužeg vremena doći do pobjede na gostujućem terenu, što bi bilo vrlo bitno u nastavku sezone, kada očekujemo uzlet naše momčadi. Od Koprivničana smo dvaput bili uvjerljivo bolji ove sezone na Opus Areni (6:1 i 4:1) dok smo u Podravini poraženi s 1:0.

Normalno da očekujemo jako tešku utakmicu. Respektiramo Slaven Belupo, ali idemo po ta tri vrlo bitna boda. Smirili smo glave, analizirali proteklih dana naše prethodne utakmice i resetirali se, da bismo u Koprivnici bili što bolji. To nam je svima trenutno najvažnije, nastojat ćemo doći do pobjede i preokrenuti stvari u svoju korist. Vrijeme je da proradimo u gostima, a negativan niz ostavljamo iza sebe, zaboravili smo ga i sada želimo započeti pozitivnu seriju. Imamo tri gostovanja za redom i pobjeda protiv Slavena sigurno bi nas podignula, rekao je standardni lijevi bočni u osječkom sastavu, Roko Jurišić.

Pokazati da se nešto promijenilo

Na terenu će, dakako, trebati potvrditi kako optimizam ima svoje temelje, a jasno je da svaki pojedinac mora vjerovati u zajednički uspjeh.

Na nama je da u svakoj utakmici pokažemo da možemo i hoćemo, to ne smije biti upitno. Naravno da nam neće biti lako, težak je teren u Koprivnici, isto tako nas očekuje zahtijevan protivnik. No, idemo tamo pokazati da smo nešto promijenili u ovoj stanci s velikom željom za osvajanjem sva tri boda. Samo o tome sada razmišljamo.