Koprivnički travnjak je u takvom stanju da je bilo teško nešto više očekivati, a Osijek je ostvario željeno.

Dosta se prije ogleda sa Slaven Belupom pričalo o tome da naša momčad dugo već nije uzela puni plijen u gostima, no dečki su vjerovali da će se to promijeniti protiv Slaven Belupa. Tamo zaista nije lako igrati jer je travnjak takav da je loptu teško kontrolirati, pa smo zadovoljni činjenicom da je sve prošlo kako smo i priželjkivali.

Bila nam je bitna pobjeda, moramo početi dobivati i osvajati bodove. Znali smo i prije utakmice da ovo neće biti baš lijepa predstava jer to tamo teren naprosto ne dopušta. Mislim da smo zasluženo dobili, prvo je poluvrijeme bilo jako dobro, u drugom smo malo pali, ali to se dogodi kada i protivnik krene, kako bi se reklo, na sve ili ništa. Moramo biti zadovoljni. Nismo baš razmišljali o tomu kako smo ranije ulazili lošije u neke utakmice, puno više smo se koncentrirali na dogovor iz svlačionice da bismo što više toga prenijeli na teren. Neke su situacije bile dobre, neke malo manje. Jedino mi je žao što kvalitetno prvo poluvrijeme nismo produžili i u drugom dijelu susreta, no nešto se pita i protivnika, komentirao je na kraju naš pouzdani veznjak Darko Nejašmić.

Treba se okrenuti novom gostovanju

Unatoč tomu što nije odigrao cijelu utakmicu na istoj razini, Osijek je zaslužio bodove u Podravini jer mu suparnik nije ozbiljnije „naudio“.

Ne sjećam se nijedne njihove posebne šanse ili nekakvog šuta da je bilo baš opasno pred našim vratima. Mi smo imali iz protunapada neke svoje situacije koje smo mogli bolje iskoristiti. Uz kvalitetniji završni pas to je gol-šansa. Ipak, dobili smo i okrećemo se novoj utakmici. Bitno je dobiti i Rudeš, spremit ćemo se za osvajanje novih bodova i jedino to sada mogu reći.