Mladi napadač naše momčadi je nakon Dinama u gostima zabio i Hajduku na praznom Poljudu.

Osijek je i drugi puta ove sezone slavio na Poljudu. Ovaj puta je bilo 2:1 za Bijelo-plave na praznom Poljudu, a strijelci su za našu momčad bili Anton Matković i Ramon Mierez. U dva smo navrata bili u vodstvu i do kraja ga nismo ispustili. Bio je to derbi s jako puno izglednih situacija na obje strane, pa je moglo biti još golova na obje strane.

Bila je to jako zahtjevna utakmica bez publike, rekao bih da smo bili bolji, iako su i oni imali svoje dobre prilike. Čestitke Franku koji je bio fenomenalan danas! No, mislim da smo i mi imali vrlo izgledne šanse. Bilo je dosta vruće, nije lako odraditi derbi u tim okolnostima. Drago mi je što sam zabio svom prijatelju iz mlade reprezentacije Buljanu koji je odličan vratar i htio bih ga također pohvaliti, ali danas protiv moje ljevice nije mogao ništa, nasmijano je komentirao Matković.

„Zahvalan sam svom idolu Mierezu“

Sva tri pogotka vidjeli smo u prvom poluvremenu, iako je i u nastavku bilo jako puno uzbuđenja, bez obzira što se mreže više nisu tresle.

Čestitke i našem današnjem kapetanu Mierezu koji se trudio kao zvijer 85 minuta koliko je igrao. Pokušavam se, naravno, ugledati na njega, on mi je idol u klubu. Pričam puno s njim i na treninzima, daje mi korisne savjete, tako da mu se želim zahvaliti što mi daje takvu potporu i vjeruje u mene. Naravno da mi je cilj biti kao on jednog dana.

U nekim situacijama bilo je i sreće za nas, kada nas je spašavala vratnica, uz sjajnog Kolića na vratima!

Svaka pohvala Franku! Oni imaju svoju kvalitetu, Brekalo, Kalinić i Perišić koji radi razliku kada uđe na teren, svakako su jako opasni. A Kolić je po meni igrač utakmice. Što se mene tiče, protiv Dinama mi je bio prvijenac, dakako da mi je drag, ali ovaj mi je svakako draži jer smo sada pobijedili. Ovaj je uostalom i ljepši, baš neobranjiv, dodao je naš mladi napadač.