Jedan od najstandardnijih prvotimaca Bijelo-plavih očekuje nastavak pobjedničke serije i u ogledu s Puljanima.

Uoči subotnje utakmice s Istrom 1961 na Opus Areni (17 sati) pred novinarima se našao jedan od naših najstandardnijih prvotimaca Darko Nejašmić. Zahvalio je predstavnicima medija na pohvalama koje je dobio za svoje igre u dresu Bijelo-plavih kao i za maksimalno profesionalni odnos kojega ima od prvoga dana otkako je došao u NK Osijek.

Uvijek je bolja atmosfera kada se pobjeđuje, to se i kod nas osjeti nakon ovog maksimalnog učinka na protekla tri gostovanja. No, bodovi isto vrijede i protiv Hajduka u Splitu kao i s Istrom na domaćem terenu. Možda ih je netko već unaprijed uknjižio, ali mi u svlačionici ne razmišljamo tako jer jako dobro znamo da ćemo se morati izboriti za još jednu pobjedu. Vjerujem da ćemo nastaviti našu uspješnu seriju, a da će Puljani još morati pričekati da bi oni bili rezultatski zadovoljni, rekao je veznjak naše momčadi.

Pokloniti pobjedu Kohorti za rođendan

Nejašmić nije propustio unaprijed čestitati rođendan Kohorti koja će sigurno u većem broju ispuniti južnu tribinu i pripremiti slavljeničku atmosferu.

Neka im rođendanski poklon budu bodovi s kojima bismo se još više približili našem cilju u borbi za Europu. Mi želimo pobijediti u svim preostalim utakmicama, a vjerujem da bi vam to rekli i u Lokomotivi s kojom se borimo za tu četvrtu poziciju. Istru nije lako pobijediti, bilo je čudnih utakmica s njima ove sezone pa ćemo morati uložiti dosta truda da bismo ih svladali.

Osvrnuo se Darko i na ovo vrijeme koje je proveo u Osijeku, ne samo iz nogometne perspektive…

Sve je baš kako treba i vrlo sam zadovoljan. Osjećam da me cijene i ljudi u klubu i navijači tako da nemam ni najmanju primjedbu. Treniramo i igramo u optimalnim uvjetima, stanujem blizu stadiona i sve mi odgovara. S igračke strane ne treba mi posebna motivacija ni za koju utakmicu, to se u profesionalizmu mora podrazumijevati. Na meni je odigrati ono što trener u datom trenutku traži i priprema i uvijek biti u službi kolektiva, zaključio je Nejašmić.