Imala je naša momčad vodstvo, ali smo u završnici prvog dijela ostali s igračem manje, nakon čega je sve krenulo nizbrdo.

Kohorta je u 36. minuti napravila vrlo dojmljivu i lijepu koreografiju za svoj rođendan, pjevalo se s tribina, da bi koji trenutak kasnije sve za Bijelo-plave krenulo nizbrdo. Prethodno smo imali vodstvo golom Lovrića, međutim, nakon što je Bralić prekršajem ispred našeg šesnaesterca zaustavio protivničkog igrača u naletu te izravno dobio crveni karton, uvjerili smo se da jedna nesreća ne dolazi sama. Gosti su iz tog slobodnog udarca preko Vuka stigli do izjednačenja i već tada se moglo naslutiti kako će biti dosta problema u nastavku. U 51. minuti Istra je s igračem više golom Ekonga stigla do prednosti koju nije ispustila do kraja utakmice i bodovi putuju za Pulu.

Da, mogli bismo raščlaniti utakmicu do te 36. minute i ono što se događalo nakon toga. Imali smo do tada sve pod kontrolom, vodili smo 1:0 i onda nam se dogodila pogreška na sredini terena. Nismo ispratili njihovog igrača, reakcija nam je bila zakašnjela i uslijedio je crveni karton. Pomislio sam, u redu je, izdržat ćemo do poluvremena i onda se konsolidirati, međutim, dobili smo pogodak odmah iz tog „slobodnjaka“ i puno se toga urušilo. Pokušali smo se potom posložiti, ali me smeta da smo već nakon pet minuta u drugom poluvremenu primili onako jeftin pogodak gdje nam se Ekong praktički ušetao u kazneni prostor i zabio. Ne mogu dečkima nešto zamjeriti što se tiče htijenja, ali ipak smo u određenim situacijama morali biti kvalitetniji i smireniji, pričao je Zoran Zekić po svršetku susreta.

Ostaje žal zbog Kohorte i njihova rođendana

U drugom dijelu susreta imala su bijelo-plavi neke situacije koje su možda i mogle biti pretvorene u neki pogodak, ali je bilo teško očekivati da bi moglo doći do preokreta. Puljani su sačuvali vodstvo i na kraju slavili.

Imali smo par lijepih šansi, nekoliko puta su nas oni blokirali, nešto je i Majkić obranio. Očekivao sam da će biti teško nakon tri uzastopne pobjede, a i sve se danas okrenulo protiv nas. Čestitam Kohorti 36. rođendan i žao mi je što njihov jubilej nismo okrunili pobjedom, bila je to velika želja igrača i svih ljudi u Klubu. Nadam se da će sljedeći rođendan biti puno sretniji. Imali smo na terenu dosta juniora, neke stvari moramo istrpjeti i dati dečkima podršku. A i dosta situacija se okreće na protivničku stranu, vjerojatno postoji i razlog za to. Žao mi je zbog poraza, ali sam siguran da nam dečki iz Kohorte neće zamjeriti jer su i oni vidjeli da smo dali sve od sebe, pa vjerujem da ćemo i u sljedećoj utakmici imati sličnu podršku.