Naš najmlađi prvotimac zabio je dva pogotka i iznudio crveni karton, pa je svakako zaslužio vrlo visoku ocjenu.

Svi su u bijelo-plavim redovima zaslužni za važnu pobjedu nad Lokosima na našem stadionu. Dakako da je posebnu ulogu imao dvostruki strijelac i naš najmlađi prvotimac Anton Matković koji je uz golove zaslužan i za isključenje Bartolca. S igračem više Osijek je uspio naplatiti sve ono što nije iskoristio do tada, a prilika je bilo napretek. Dakle, apsolutno zaslužena pobjeda momčadi koja je imala nadmoć i dominaciju od prve do posljednje minute.

Slažem se s tim. Prvo poluvrijeme smo ih „pokidali“, imali smo puno šansi, a onda nam se otvorilo u drugom poluvremenu, a posebno nakon onog crvenog kartona kojega sam iznudio. I tada je sve krenulo uz mnoštvo prilika. Mislim da je ovih 3:1 premalo u odnosu na prikazano. Puno smo imali pravih šansi, a Čavlina je branio vrhunski. Unatoč tomu, dobili smo sigurno i zasluženo. Ovo je definitivno jedno od naših najboljih izdanja, rekao je naš 18-godišnji napadač.

I protiv Dinama pokušati osvojiti bodove

Navijanje je također bilo odlično i treba čestitati našim navijačima na odličnom ozračju kojega su stvorili na tribinama. Nama u sljedećem kolu slijedi gostujući ogled s Dinamom…

Zahvaljujem se svima što su nas došli gledati i podržati. Pokazali smo koliko možemo biti opasna momčad. I protiv Dinama će sigurno biti prava atmosfera na Maksimiru, teren u Maksimiru je također vrhunski tako da mislim da će i tamo biti odlična utakmica.

Matković je sada na četiri postignuta gola. Nakon Dinama i Hajduka, zabio je i Lokomotivi. I to u dva navrata.

Danas je bilo još bitnije nego prije. Nastavljam se boriti i pomoći suigračima u borbi za četvrto mjesto da izborimo Europu. Ovo nam je sada jako dobro došlo da smo malo odmaknuli Lokomotivi i nadam se da ćemo sljedećeg vikenda na svoj konto staviti nove bodove, dodao je Matković.