Finale juniorskog Kupa Hrvatske odigrat će se na stadionu Rudeša s početkom u 17 sati.

Juniori Osijeka pokušat će ove srijede, 8. svibnja, osvojiti Kup Hrvatske. U finalu koje u 17 sati (prijenos u programu Max Sport 1) počinje na stadionu SC Rudeš, učenici Tomislava Radotića za suparnika će imati svoje vršnjake iz koprivničkog Slaven Belupa koji je, baš kao i naša momčad, zasluženo stigao u samu završnicu i borbu za trofej.

Uspjeli smo doći do finala što nam je bio nekakav cilj za koji smo radili i pripremali se. Izborili smo tu utakmicu i dali si mogućnost doći do pokala. Protivnik koji se probije do finalnog dvoboja sigurno nije slučajno tu, bude kroz Kup raznih iznenađenja, to je zanimljivost takvog natjecanja jer ne moraš ni pobijediti u jednoj utakmici, nego recimo proći na „penale“. Oni ovoga proljeća igraju jako dobar nogomet, puno bolji nego jesenas, mladi trener odlično radi s njima. Znamo što nas čeka, rekao bih da se međusobno sasvim dobro poznajemo. Očekujemo sve samo ne laganu utakmicu, istaknuo je Radotić.

Nisu mogli svi u Zagreb

U nekim drugim okolnostima, da nisu standardni prvotimci, s juniorima bi danas u Zagrebu bili Prekodravac i Matković, baš kao i Mikolčić koji je, nažalost, ozlijeđen.

Slaven Belupo ima dva-tri igrača koji stalno participiraju u njihovoj prvoj momčadi, imaju i prvog strijelca juniorske lige i svakako ih respektiramo. Što se nas tiče, idemo s kadrom kojega trenutno imamo. Zekić je uvijek bio fleksibilan prema nama, sada je situacija takva da nije bilo realno povući baš sve igrače na koje bismo inače mogli računati. Unatoč tomu, opet imamo kvalitetan kadar i sigurno će svatko od naših igrača dati sve od sebe.

Radotiću ću na raspolaganju biti: Hlapčić, Marić, Čurković, Jovičić, Farkaš, Beširović, Babić, Perković, Svraka, Damjanović, Mažar, Barišić, Tomić, Živković, Grgić, Mladinović, Vrbanac i Kolarik.