Nakon neriješenog ishoda 2:2, odlučivali su jedanaesterci, a svi su naši igrači bili precizni s bijele točke za konačnih 6:4.

O pobjedniku Kupa u juniorskoj konkurenciji odlučivao je „rulet“ jedanaesteraca u kojem su precizniji i smireniji bili Radotićevi izabranici i proslavili osvajanje trofeja! Već u prvoj minuti ozlijedio se naš vratar Hlapčić prilikom jedne intervencije ispred svojih vratiju pa ga je morao zamijeniti Marić. Prvu je priliku imao Vlašić kada je pucao glavom, međutim, Marić je siguran u svojoj prvoj intervenciji. U 20. minuti Slaven Belupo je poveo. Idealan ubačaj Kaurina s lijeve strane iskoristio je Vlašić i zabio iz peterca. Šansu je na suprotnoj strani odmah potom imao Jovičić, ali je njegov udarac Šašek obranio, a isti su akteri bili u glavnim ulogama i koju minutu kasnije s istim epilogom. Kod Plavih je iz daljine „potegnuo“ Matejaš i zamalo bio neprecizan. U završnici prvog dijela Vlašić je još jednom opasno zaprijetio, Marić je zaustavio njegov udarac, da bi potom Krstanović loptu poslao pokraj okvira vratiju. I onda u 43. minuti Živković idealno asistira Babiću koji izbija ispred suparničkog vratara, ali ga nije uspio matirati u najboljoj šansi za izjednačenje.

Prekrasan gol Farkaša za izjednačenje

Veliku priliku imali smo odmah na početku drugog dijela kada su naši dečki iz prekida odigrali uigranu akciju, Živković je loptu „servirao Babiću koji ne koristi ni drugu veliku priliku. Opet je vratar Šašek iskazao sigurnost i sačuvao mrežu. U 51. vidjeli smo eurogol za poravnanje rezultata! Jovičić je loptu proslijedio utrčalom Farkašu koji sa 18 metara pogađa gredu od koje se lopta odbija iza gol-linije i leđa koprivničkog vratara i to je bilo 1:1. Tri minuta kasnije Jovičić sa 7 metara pogađa vratnicu nakon idealnog proigravanja Mažara koji je „provozao“ obranu Slaven Belupa.  I onda, u 61. minuti, Slaven ponovno dolazi u vodstvo. Jagušić pronalazi Krstanovića u šesnaestercu, ovaj puca iskosa s lijeve strane i pronalazi put do suprotnoj donjeg kuta.  U 72. minuti, čim je ušao u igru, Damjanović nam je zamalo donio novo izjednačenje, ali je za koji centimetar bio neprecizan.

Damjanović je bio joker s klupe

No, Damjanović zabija za 2:2 nakon krasne asistencije Živkovića u 82. minuti, vrlo sigurno u bliži desni kut s nekih 8 metara. Isti je igrač u finišu utakmice ponovno u prigodi, međutim, ovaj puta ipak nije najbolje ciljao. I tako smo stigli do „penala“. Vrlo su smireni s bijele točke redom bili Vrbanac, Barišić, Svraka i Damjanović dok je u četvrtoj seriji Koprivničanin Jagušić prebacio gredu, da bi potom Katalinić pogodio vratnicu i završilo je rezultatom 6:4 u našu korist. Osijek je igrao u sastavu: Hlapčić (1' Marić), Perković (46' Kolarik), Vrbanac, Beširović (90' + 4 Mladinović),  Čurković, Svraka, Farkaš (69' Grgić), Mažar (86' Barišić), Živković, Babić (69' Damjanović) i Jovičić. Čestitke Bijelo-plavima na osvojenom trofeju!