Veznjak Osijeka pohvalio je prikazanu igru s Dinamom i žao mu je što se kući nismo vratili barem s bodom.

Komentirali su i naši igrači međusobno, nakon maksimirskog derbija, kako nijednom od četiri međusobna dvoboja s prvakom nisu bili u podređenom položaju, a da se to bodovno, nažalost, nije materijaliziralo. Drugi puta ove sezone Dinamo je slavio pred svojim navijačima, a da nitko nije mogao reći da sve skupa nije moglo završiti i drugačije.

Čestitam Dinamu na osvojenoj titulu, a što se tiče utakmice mislim da smo bili na istoj razini i da se moglo sve okrenuti i na drugu stranu. Nažalost, ta jedna akcija u kojoj smo dobili crveni karton je presudila ovaj derbi. Prema mome uvjerenju i oni prije toga mogli ostati bez svoga igrača, ali to je nogomet, moramo to akceptirati i idemo dalje. Bilo je prilika na obje strane, imali smo svoje šanse da zabijemo i šteta što ih nismo iskoristili. Opet kažem, jedan je trenutak presudio pobjednika, riječi su našeg veznjaka Petra Pušića koji je i sam stavio vrlo zapaženog Nevistića na ozbiljnu kušnju.

Osijek je dobro izgledao, odlučno se suprotstavio lideru koji je, eto, obranio naslov prvaka. Iako smo ostali bez bodova, s dosta toga što se tiče nastupa Bijelo-plavih možemo biti zadovoljni. I na taj način treba i odraditi posljednja dva kola.

Mislim da imamo iza sebe niz dobrih utakmica, da smo se pronašli, igramo zaista dobro, osjetim i sam to na terenu. I ovaj puta je bilo tako i žao mi je što nismo uzeli barem bod, ali moramo nastaviti ovako igrati i nagradit će nas. Kod kuće smo sigurno još jači i idemo po tri boda u sljedećem derbiju s Rijekom.