I drugu utakmicu koju je vodio s klupe ove sezone Ivo je uspješno odradio.

Sretan je bio Ivo Smoje na kraju utakmice. Razumljivo s obzirom na emociju koju nosi u sebi i činjenicu da smo i drugu utakmicu pod njegovim vodstvom riješili u svoju korist, a da nam je mreža pritom ostala netaknuta.

Prvenstveno bih se zahvalio igračima koji su muški izvukli i ovu utakmicu. Uspjeli smo pobijediti i ponovno ne primiti gol. Hvala ljudima u Klubu koji su mi omogućili da vodim momčad, puno mi to znači. Sretan sam i pobjedu bih poklonio našim navijačima, svojim sinovima i našem velikom navijaču Josipu koji je, nažalost, imao obiteljsku tragediju ovih dana, rekao je Smoje.

Što se tiče same utakmice, svakoj je momčadi pripalo po jedno poluvrijeme s tim da su Bijelo-plavi bolje razdoblje svoje igre materijalizirali golovima.

Moram reći da je Varaždin u prvom poluvremenu bio nešto bolji i opasniji i nekako se lakše uspio adaptirati na dosta teško vrijeme za igru. Uspjeli smo ipak u tom razdoblju zadržati početni rezultat, da bismo u drugom dijelu mi bili konkretniji. Zabili smo dva gola i zasluženo osvojili nove bodove. Pokazali smo mentalnu snagu, dakako i kvalitetu te uspješno završili sezonu.