Zadovoljno su naši nogometaši na kraju utakmice pozdravili vjerne navijače koji su ih i ovaj puta podržali.

Golovima Ramona Miereza u 65. i Domagoja Bukvića u 68. minuti Bijelo-plavi su došli do pobjede i bodova u posljednjem ovosezonskom nastupu, u gostima kod Varaždina. Dakle u svega tri minute rezultatski je sve bilo riješeno pa su naši nogometaši zadovoljni na kraju otpozdravili svojim vjernim navijačima koji su ih pratili i na ovom gostovanju.

Uvijek je lijepo pobijediti i tako završiti sezonu, pogotovo kada nas prate i naši navijači. Mi smo NK Osijek i uvijek moramo ići na pobjedu. Tako su i ovi bodovi na kraju bitni, jako je to važno i za sljedeću sezonu i za početak priprema. Uvijek je dobra atmosfera na prvom okupljanju kada se prethodno pobjednički ode na odmor, naglasio je Bukvić.

Uskoro gledati ka većim ciljevima

Dotaknuli smo se nakratko i postignutih golova. Mierez je zabio glavom kako on to već najbolje zna nakon odličnog Guedesovog centaršuta da bi konačnih 0:2 postavio mladi hrvatski reprezentativac koji je nedavno produžio ugovor s NK Osijek.

Ramon je klasa, samo mu treba centrirati i on će zabiti. Čestitam mu na tome što je prvi strijelac Lige i što uvijek daje svoj maksimum za Osijek. A moj gol, malo mi se kod tog šuta i posrećilo. Tako je to ponekad u nogometu. Bila je ovo jako turbulentna sezona, izborili smo Europu, no u sljedećoj moramo gledati ka većim ciljevima, zaključio je Domagoj.