Momčadi godišta 2011., 2013. i 2014. igrale su na tri turnira protekloga vikenda.

Imali smo protekloga vikenda nastupe naših mlađih kategorija na nekoliko turnira. Već smo pisali o utakmicama juniora na Zlatiboru gdje su došli do četvrtfinala u kojem su eliminirali od sarajevskog Željezničara. Kategorija 2014 pod vodstvom trenera Marija Mijatovića igrala je na 13. Trofeju Bana Jelačića u Vukovini. U skupini su Bijelo-plavi svladali zagrebačke klubove: Dubravu sa 4:0, HAŠK rezultatom 5:0 i ZET sa 4:0. Potom je uslijedio remi sa Studentskim gradom 2:2, zatim i pobjeda nad Trešnjevkom 3:0. Osijek je u polufinalu bio bolji od Maksimira s 2:0 da bi u finalnom dvoboju izgubio od Rijeke 0:3. U najboljoj momčadi turnira našla su se dvojica naših nogometaša: Marko Marić i Dominik Horvat.

U našoj okolici, na terenu NK Tomislav u Livani, održan je 16. međunarodni Memorijal Milenko Jerković. Na tom je turniru nastupila momčad 2013. godišta koju je vodio Tihomir Rudeš. U grupnoj fazi naši su dječaci svladali Čepin s 1:0 i Mursu 2:0 te izgubili od Cibalije 0:1. U osmini finala su nadigrali ukrajinski Minaj rezultatom 2:0, zatim su u četvrtzavršnici slavili protiv ljubljanske Olimpije s 1:0 da bi istim rezultatom izgubili polufinalni dvoboj s mađarskim Ferencvarosem. Na kraju je, u susretu za treće mjesto, ostvarena pobjeda u drugom međusobnom ogledu s Cibalijom, bilo je 1:0.

Na jakom turniru Darko Mateša na stadionu Hrvatskog dragovoljca u Zagrebu igrala je momčad 2011. godišta s trenerom Draženom Vidovićem. Na startu je bilo neriješeno 1:1 s Goricom, potom se pobijedilo Kustošiju 2:1 i izgubilo od austrijskog GAK-a 1:2. Turnir je za naše dečke završio porazom od Lokomotive 0:2 u osmini finala, a upravo su Lokosi na kraju bili i pobjednici.