Od 15. srpnja slijedi nam zaštićena prodaja godišnjih ulaznica za lanjske pretplatnike za sva nepreuzeta i preostala slobodna mjesta.

Još je u tijeku zaštićena prodaja godišnjih ulaznica za prošlosezonske pretplatnike NK Osijek koji imaju pravo prvokupa svojih dosadašnjih mjesta. Do sada je to učinilo više od 2500 navijača, a ostali isto mogu učiniti još sutra (subota) na našem Ticket pointu na Opus Areni u vremenu od 10 do 18 sati kao i online na ulaznice.hr zaključno s ponedjeljkom, 15. srpnja, do 9:59. Toga dana od 11 do 20 te u utorak i srijedu od 10 do 20 sati organizirat ćemo zaštićenu prodaju nepreuzetih i svih preostalih slobodnih mjesta na tribinama, ponovno isključivo za lanjske pretplatnike.

Produženo radno vrijeme Ticket pointa

Dakle, zbog najavljenih meteoroloških neprilika, odnosno iznimno vrućih i sparnih dana, odlučili smo produžiti radno vrijeme naših blagajni kako bismo i na taj način izašli u susret svima onima koji namjeravaju kupiti godišnje ulaznice. Stoga će Ticket point biti otvoren sve do 20 sati, no ono što stalno napominjemo je pogodnost online kupovine, počevši od ponedjeljka u 11 sati pa nadalje od 0-24 na ulaznice.hr. gdje jedino ne možete obaviti kupnju obiteljskih paketa i iskoristiti umirovljenički popust jer za to morate doći na stadion. I da bude sasvim jasno, sva mjesta koja su dostupna na stadionskim blagajnama, raspoloživa su zainteresiranima i online putem, dakako i obrnuto. Naš savjet ostaje isti: odradite kupnju preko interneta i ne izlažite se pretjeranom suncu zbog vlastitoga zdravlja. No, ako ste ipak odlučili doći na Opus Arenu, uzmite svoj broj na redomatu i u slučaju da određeno vrijeme morate pričekati u redu – osvježite s u Pampas Caffeu i(li) posjetite naš Fan shop.