Ulaz na stadion

  • Utakmica između Osijeka i Levadije na Opus Areni počinje u 20 sati. Vrata stadiona otvaraju se dva sata ranije, a sve gledatelje pozivamo da ne dolaze u posljednji trenutak jer bez obzira na ranije kupljene ulaznice trebaju proći redarsku kontrolu prilikom ulaska. Pritom bi se mogle stvoriti gužve pa je svakako bolje doći ranije i sve obaviti na vrijeme.

Prodaja ulaznica

  • Još jednom ćemo ponoviti kako za susret s Estoncima vrijedi godišnja ulaznica koju ste kupili za natjecateljsku godinu 2024/25. Dakle, to je u sklopu plaćene pretplate i ne trebate izdvajati dodatne eure samo za ovaj dvoboj. I dalje možete postati pretplatnikom NK Osijek, dakako i kupiti pojedinačnu ulaznicu, a radno je vrijeme Ticket-pointa danas od 10 do 21 sat. Pritom je bitno istaknuti da se članstvo i godišnje ulaznice rješavaju do 17 sati, a nakon toga je moguće kupiti i preuzeti isključivo pojedinačne ulaznice za ovu europsku utakmicu. Sve možete odraditi i online u sustavu ulaznice.hr.
  • Prilikom kontrole ulaznica nužno je da se podaci na njima podudaraju s onima na osobnim dokumentima koje morate imati kod sebe. Dakle, ulaznica je isključivo važeća za onoga čije je ime i prezime otisnuto na njoj i ne može se prenositi na druge osobe.
  • molimo gledatelje da se pridržavaju mjesta naznačenih na svojim godišnjim i pojedinačnim ulaznicama.
  • gledatelji koji za vrijeme utakmice izađu izvan barijera, neće se moći vratiti u krug stadiona, budući da se ulaznica ne može dvaput validirati.

Parking u krugu stadiona

  • Parking za gledatelje nije moguć u krugu stadiona bez odgovarajuće propusnice koju je potrebno pokazati na malom kružnom toku pri dolasku na Opus Arenu. Osobe s invaliditetom uz svoju pratnju moraju predočiti besplatnu ulaznicu koju su dobili za svoj sektor, što će im potom omogućiti i nesmetano parkiranje na za to predviđenim mjestima.

Dolazak na Opus Arenu

  • Poznato je kako su u našem gradu u tijeku brojni radovi na prometnoj infrastrukturi pa tako i u vrlo frekventnoj Strossmayerovoj i Kanižlićevoj ulici, što dakako otežava i prilaz stadionu. Jasno da je pritom i bitno smanjen broj parkirnih mjesta u okolici, stoga je preporuka da se na utakmicu dođe javnim gradskim prijevozom ili taksijem, a onima kojima to nije daleko – svakako je najbolja opcija da se prema odredištu upute pješke i biciklom (imamo 550 stalaka za njih, raspoređenih na sve četiri tribine) ili na sličan način, što će im svakako biti najjednostavnije.

Fan Shop

  • Fan Shop NK Osijek danas će biti otvoren od 9 do 20 sati, odnosno sve do početka utakmice.

Pampas Caffe

  • klupski kafić u krugu stadiona radi dvokratno. Prvo od 8 do 12, a potom od 16 do 23 sata.

Fan zona

  • Na trgu kod istočne tribine od 18 sati bit će organizirana navijačka zona za najmlađe kao i ugostiteljska ponuda za sve zainteresirane.